AKTIVNA NEDJELJA U PRIRODI

FESTIVAL SPORTSKE REKREACIJE Ove nedjelje plivčki maraton na Kupi u Starom Lazu i nordijsko hodanje na Platku

U nedjelju 16. kolovoza, na Platku će se, s početkom u 10 sati, u suradnji sa KŠR Gorovo, održati program “Roditelji i djeca u prirodi – nordijsko hodanje” u kojem će se hodati laganom stazom u dužini od 7 km. (trajanje hodanja oko cca 2 sata). Prijave će biti moguće na samom startu, a sve sudionike očekuje zanimljiv dan na svježem zraku, ugodnim temperaturama i u prekrasnoj okolini. Program će se održati pod stručnim vođenjem, a sudionicima se preporuča prigodna oprema za hodanje, boca vode i pridržavanje epidemioloških mjera.

Istog dana na Kupi na lokaciji Stari Laz pokraj Broda na Kupi, održat će se 16. Međunarodni plivački miting “Kupom uzvodno”, tradicionalno natjecanje u plivanju koje okuplja brojne generacije i izuzetno je popularno. Program započinje u 13 sati, u suorganizaciji sa Udrugom Kupa, a natjecanje će se održati u četiri kategorije.

Događanje je to koje tradicionalno okuplja veliki broj sudionika, a domaćini pripremaju i glazbene te ugostiteljske sadržaje. Naravno, sve će se odvijati sukladno epidemiološkim mjerama i preporukama HZJZ.

Dvostrukim nedjeljnim programom tako će se nastaviti Festivala sportske rekreacije koji tijekom cijelog ljeta okuplja brojne sudionike kroz različite programe namijenjenim različitim generacijama te je jedno od rijetkih događanja koje ima konstantu održavanja tijekom pandemije koronavirusa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari