PRVO PLATAK, A ONDA KANTRIDA

Festival sportske rekreacije Platak 2020 ovog se vikenda spušta na more. Evo koje će se sve aktivnosti nuditi na plaži na Kantridi

Foto: Facebook

U nedjelju 2. kolovoza, festival se spušta na more i to na Kantridu.

“Festival sportske rekreacije Platak 2020”, koji se održava u organizaciji Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo, već mjesecima privlači zaljubljenike u prirodu i zdrav način života na Platak, a ovog će se vikenda festival spustiti i do mora. Po prvi put!

U subotu 1. kolovoza vikend događanja započinju na Platku i to doista bogatim programom koji započinje u 11 sati.

Za sve posjetitelje osigurane su atraktivni programi pa će se svi zainteresirani moći uključiti u igranje stolnog tenisa (program je u suradnji sa STK Opatija 08), kao i badmintona, crossmintona te mini tenisa (program je u suradnji sa KŠR Gorovo).

Posebno atraktivni bit će i sadržaji koji su prošlog vikenda premijerno predstavljeni na Platku, a izuzetno su prihvaćeni od sudionika svih generacija: disc golf, mini golf, hokej, streličarstvo, gađanje mete, kuglanje, rušenje čunjeva i bacanje kolutova. Sve navedene aktivnosti su programi KŠR Gorovo. Ne treba uopće sumnjati da će na Platku biti veselo, zabavno, a ponajviše rekreativno što je svakako i cilj festivala.

U nedjelju 2. kolovoza, festival se spušta na more i to na Kantridu.

Na plaži kraj stadiona po prvi put će se održati “Morski đir FSR”, a u suradnji sa SUP Spotom Rijeka i to sa početkom u 10 sati, kada će započeti edukacija SUP vožnje pa će do 14 sati svi zainteresirani moći naučiti kako voziti SUP i uživati u ovoj megapopularnoj aktivnosti koja je svjetski trend. Nakon 14 sati domaćini su omogućili najam SUP-ova po promotivnim cijenama te će se u vožnji moći uživati i tijekom poslijepodneva.

Festival sportske rekreacije tako ulazi u svoj treći mjesec djelovanja i prometnuo se u rijetke programe koji se konstanto odvijaju u vrijeme pandemije koronavirusa, promičući zdrav život i poštujući sve mjere HZJZ-a.

Festival sportske rekreacije, nastavlja se tijekom cijelog ljeta sve do velikog finala koje će se održati na Platku 19. rujna, a čiji se program zasad drži u tajnosti jer će biti nešto doista posebno.

Podsjetimo, Savez sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije tijekom cijelog ljeta priprema brojne aktivnosti s ciljem promicanja zdravog života. “Festival sportske rekreacije Platak 2020 ” je prva od takvih aktivnosti koja je krenula 7. lipnja te je nastavljen brojnim programima koje organiziraju Savez sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo, a sve pod pokroviteljstvom Zajednice sportova PGŽ, Primorsko – goranske županije i Hrvatskog olimpijskog odbora te u suradnji sa partnerima, Goranskim sportskim centrom i Decathlonom.

Za sve informacije i prijave zainteresirani se mogu obratiti putem telefona na brojeve 091/ 42 00 650 i 095/ 91 74 666 i na e-mail: sportzasve.pgz@gmail.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari