OPREZ!

Na Krku dvojac ženi podvalio krivotvorene eure! Policija ih uhvatila prije nego što su to opet učinili

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Policijski službenici Policijske postaje Krk kaznenom prijavom dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana, starosti 24 i 32 godine, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo krivotvorenje novca.

Sumnjiče se kako su tijekom srpnja ove godine na području Baške u tri navrata krivotvorene novčanice od 500 eura stavili u opticaj na štetu  63-godišnje hrvatske državljanke. Oštećena je u pokušaju transakcije jedne od spomenutih novčanica u banci utvrdila da su krivotvorene. Osim toga, prilikom uhićenja 32-godišnjakinje ista je zatečena u posjedovanju takve krivotvorene novčanice.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, poradi sumnje u počinjenje četiri kaznena djela krivotvorenje novca, 32-godišnjakinja je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu, dok je 24-godišnji osumnjičenik  uz tri navedena kaznena djela, prijavljen državnom odvjetništvu i za kazneno djelo omogućavanje trošenja droga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja