Riječani prikupili 74.255 kuna u humanitarnoj akciji u okviru “Homo si teć 2018”!

U vijećnici Grada Rijeke održan je prijem za volontere ovogodišnjeg Festivala sporta i rekreacije Homo si teć

U vijećnici Grada Rijeke održan je prijem za volontere ovogodišnjeg Festivala sporta i rekreacije Homo si teć. Prijemu su, pored brojnih volontera i predstavnika sportskih klubova uključenih u festival, prisustvovali i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, pročelnica Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Vera Begić Blečić, predsjednik AK Ri Maraton Radovan Šoljaga, potpredsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić Bukovac te Miljenko Mišljenović, predsjednik Športskog saveza osoba s invaliditetom grada Rijeke.

Uz zahvalu svima koji su sudjelovali u organizaciji i omogućili da festival dostigne impresivne ovogodišnje brojke sudionika, gradonačelnik Obersnel izrazio je želju da sve brojke nastave rasti skupa s festivalom u narednim godinama.

Predsjedniku Športskog saveza osoba s invaliditetom grada Rijeke Miljenku Mišljenoviću uručen je ček sa sredstvima prikupljenima od prodaje Homo si teć majica i narukvica.

Kroz akciju “Trčim i pomažem” prikupljeno je 74.255 kuna, što će sportašima s invaliditetom poslužiti na nabavku potrebne opreme.

Predsjednik Mišljenović zahvalio se ispred sportaša s invaliditetom na donaciji, naglasivši kako i ova akcija pokazuje kako u gradu živi puno ljudi s velikim srcem.

Ovime je zaokružena priča o ovogodišnjem izdanju festivalu sporta i rekreacije koji je na riječke ulice u velikoj završnici privukao 17.500 sudionika.

Svi koji planiraju sudjelovati na idućem izdanju, mogu već sada zabilježiti datum: 14. travnja 2019!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja