OVE SUBOTE

Humanitarna aukcija fotografija za djecu centra Izvor u Selcu

U book caffeu Dnevni boravak, u subotu, 27. lipnja s početkom u 18 sati, održat će se humanitarna aukcija fotografija, a sav prihod od prodaje namijenjen je djeci bez adekvatne roditeljske skrbi centra “Izvor” u Selcu
Na samoj aukciji sudjelovat će nekoliko autora iz Primorsko-goranske županije kao i ostatka Hrvatske poput Amaterskog foto kluba Delnice te Građanska inicijativa “Humanitarni fotografi i prijatelji”.
Neki od autora su već poznati i cijenjeni riječki fotografi koji zajedno sa svojim prijateljima amaterima sudjeluju u ovoj hvalevrijednoj akciji, tek jednoj u nizu koje slijede.
Tako ćete među ostalim, moći kupiti fotografije Nenada Šućurovića, Arsena Miletića, Ivana Kosića, Pere Lovrovića, Višnje Bolf, Nebojše Anića, Mire Dežulovića, Lee Grgurić, Davorina Jurkovića, Branka Lautara, Darka Golika, Paula Jedriška, Danijele Grgurić, Gorana Grgurića, Zvonimira Đarmatija, Sonje Rora, Ivicae Tabule, Margaritae Burin, Vedrana Karuze, Jadranke Bastić Herak i Emila Požara.
Fotografije su raznih motiva i dimenzija, idealne za poklon dragoj osobi ili da vama uljepšaju dnevni boravak.
Moći ćete birati između fotografija veličanstvenog krajolika, portreta ili pak crno-bijelih fotografija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari