ZABAVITE SE I POMOZITE

HUMANITARNI PICIGIN 2020 U subotu na Sablićevu zaigrajte i budite humanitarni – prikupljaju se sredstva za udrugu Svjetionik

Foto: Facebook
Na plaži Sablićevo na Pećinama, ove će se subote, 22. kolovoza održati treći po redu humanitarni turnir u mnogima najdražoj ljetnoj i morskoj zanimaciji – piciginu!
Sva prikupljena sredstva od kotizacije bit će donirana udruzi “Svjetionik” Rijeka, udruzi za edukaciju i rehabilitaciju, koja unatoč svim poteškoćama hrabro i uporno pomaže jednoj od najranjivijih i najpotrebitijih skupina u našem društvu, dječici i mladima sa posebnim potrebama.
Pravila su sljedeća: svaka ekipa može imati 4 ili 5 članova, po želji, a kotizacije je 50 kuna po svakom članu ekipe. Igra se po 10 minuta plus 5 minuta za zagrijavanje.
Sastat će se i tročlani žiri  koji će ocjenjivati ekipe za atraktivnost igre i simpatičnost ekipe. Ali kako kažu organizatori, nije važno pobijediti, važno je biti humanitaran i dobro se zabaviti.
Okupljanje sudionika predviđeno je za 15:30 sati, a turnir počinje u 16:30.
Beach bar Kamov pobrinut će se za muziku, nagrade i piće po povoljnim cijenama za sve sudionike.
Prijave za sudjelovanje primaju se pozivom ili porukom na broj 095 820 6449 (Sandi).
Organizatori još poručuju kako je turnir organiziran u skladu s epidemiološkim mjerama. “Nema grljenja i ljubakanja među članovima različitih ekipa, molimo sve za odgovorno ponašanje! Naravno, ako je netko bio u žarištima zaraze zadnjih desetak dana prije turnira ili ima bilo kakve simptome respiratornih infekcija, neka preskoči ovu godinu, moramo misliti jedni na druge”, kažu organizatori koji garantiraju dobru zabavu i puna humanitarna srca na kraju dana!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari