INCIDENT NA KRKU

Novinarka: ‘Supruga su istjerali iz kafića jer je došao s bebama!’; Konobar: ‘Ponašao se kao razbojnik’

ilustrativna fotografija: Bruno Fantulin/PIXSELL

Javio se i konobar koji kaže kako razlog nije bio u djeci, već u ponašanju supruga novinarke Tine Kosor

Novinarka N1 televizije Tina Kosor opisala je incident koji se dogodio njezinoj obitelji tijekom ljetovanja u Malinskoj. Konobar je njezina supruga istjerao iz kafića u koji je sjeo popiti kavu jer je došao s bebama u kolicima te mu je navodno rečeno da djeca nisu dobrodošla.

“Stvarno nisam vjerovala da se ovo može dogoditi… Da te netko praktički istjera iz kafića samo zato što si došao s bebom, odnosno bebama… Naime, jučer je moj muž htio sjesti na kavu u Malinskoj na terasu caffe bara Marin s našim blizancima. Konobar ga je napao kad je pomaknuo stolicu na čije mjesto je htio staviti kolica. Na njegovo izričito pitanje što vam znači takvo postupanje, zar djeca u kolicima nisu dobrodošla u kafić, rečeno mu je da djeca nisu dobrodošla te da ne može biti na terasi s kolicima.

‘Zbog terase tog kafića se zatvorila ulica’

Napominjem, riječ je o jutarnjim satima i kavi, a ne noćnom izlasku i tulumarenju… Također, bebe su spavale u kolicima, znači nisu nikog smetale.. Očito je to turizam ‘Visit Malinska – Krk island’ i ugostiteljstvo na hrvatski način. Još je to kafić za čiju terasu se doslovno zatvorila ulica… Je li se nekome dogodilo nešto slično?”, napisala je novinarka na Facebooku.

Konobar: ‘Neću dozvoliti da zbog jednog stola svi ostali gosti na mojoj terasi pate’

U komentarima se javio i konobar tog kafića koji je iznio svoju stranu priče.

“Poštovanje, ja sam taj famozni konobar koji vam nije dozvolio ulazak na terasu. Prva činjenica, svojim kolicima bi spriječili ulaz na našu terasu jer je stol predviđen za dvije osobe, druga činjenica je ta da ulazi vas muž kao razbojnik na našu terasu i miče stolice po svojoj želji i stavlja ih na prolaz kafića, i zadnja činjenica, kako ste mislili da sjednete na stol predviđen za dvije osoba, a vas je četvero, a prostor je kvadrat i pol…? U Marinu su djeca apsolutno dobrodošla i ja sam mladi čovjek koji to jako poštuje, no neću dozvoliti da zbog jednog stola svi ostali gosti na mojoj terasi pate… Hvala i ugodan ostatak dana”, napisao je konobar.

Kosor mu nije ostala dužna pa je odgovorila na njegov komentar.

“Vidite kakav ste konobar, umjesto da ste mu pomogli da napravi mjesta, Vi ste ga potjerali i rekli da to nije mjesto za djecu…”, odgovorila mu je novinarka, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari