FESTIVAL SPORTSKE REKREACIJE PLATAK 2020

Pedesetak kupača sudjelovalo u plivačkom maratonu ‘Kupom uzvodno’

“Festival sportske rekreacije Platak 2020”, koji se održava u organizaciji  Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo, ovog je vikenda ponudio dva atraktivna programa. Ljubitelji nordijskog hodanja na Platku su,  kroz program “Roditelji i djeca u prirodi – nordijsko hodanje,” predvođeni vodičima iz KŠR Gorovo, prohodali stazu dužine 7 km i uživali u ljepotama Platka, kao i u ugodnoj temperaturi zraka.

Nakon završetka hodanja, putevi su vodili prema Brodu na Kupi gdje je, u svom trećem pokušaju (prvi je odgodila pandemija koronavirusa, a drugi niska temepratura vode i visoki vodostaj) održan 16. Međunarodni plivački miting “Kupom uzvodno”, tradicionalno natjecanje u plivanju koje okuplja brojne generacije i izuzetno je popularno, a sudjelovalo je pedesetak plivača.

Festival se nastavlja narednog vikenda i to odličnim programima u subotu 22. te nedjelju 23. kolovoza, jer nas očekuju dvije poznate manifestacije “Sportsko lice Platka” te “Vertikalno lice Platka”, obje u suorganizaciji sa DŠR Kvarner.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari