Riječki student daje ‘Ljubavne instrukcije’! ‘Šljeminho’ objavio novu pjesmu, poslušajte kako zvuči

Riječki student, Velikogoričanin Karlo Milinković (25), među mlađom populacijom i školskim hodnicima poznat kao ‘Šljem’, u suradnji s Aquarius Recordsom objavio je pjesmu ‘Ljubavne instrukcije’ koja je jučer premijerno prikazana na YouTube-u

Karlo, odnosno sada umjetničkim imenom ‘Šljeminho’, 2017. godine kao nezavisni kandidat kandidirao se i za gradonačelnika Velike Gorice, no svoj politički put ipak je odlučio zamijeniti glazbenim svijetom što mu, moramo priznati, itekako dobro ide.

Iako je i zadnjih godina bio poznat po raznim skečevima, videspotovima kojima je znao nasmijavati do suza, ali i prvijencem ‘Crna mačka’ kojega je otpjevao zajedno sa svojim školskim kolegom ‘Dack-om’, sada je kako se čini zaplovio u ozbiljnije vode gdje je pokazao kako se i više nego dobro snalazi.

U svom novom glazbenom uratku Karlo, odnosno Šljeminho ‘glumi’ profesora matematike, kemije i biologije koji na instrukcijama nastoji zavesti jednu djevojku.

Tekst za svoju novu pjesmu ‘Ljubavne instrukcije’ potpisuje, naravno, sam Karlo kojega možete zapratiti i na instagramu (instagram.com/sljeminho), dok je za glazbu i aranžman zaslužan Marko Stijaković STEY, za snimanje, mix i mastering STEY Music, a za back vokal Gabrijela Brigljević.

Što se tiče samog videa, zasluge za snimanje, režiju i montažu ima Neven Kadić, za scenarij ponovno Neven Kadić, ali ovog puta u suradnji sa Karlom, a za glumu Dora Palčić.

”Kada sjednemo za stol više nema šale,

Otvori mi zbirku i rješavaj integrale,

Budi strpljiva i samo bez frustracije,

Poslije ovog idemo na prve derivacije…”

Prve su to rime Karlove nove pjesme koja u samo 14 sati od objave na YouTubeu ima 3500 pregleda te 63 komentara u kojima korisnici imaju samo riječi hvale za novo kreativno djelo našeg sugrađanina.

Novu pjesmu možete poslušati ovdje:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja