Foto: Pixsell

Pozvao je birače da izađu i glasuju na izborima, a ne da ponište listiće te na taj način ‘nasjednu na nagovaranja’

Pjevač Marko Perković Thompson na Facebooku je pozvao birače da izađu na izbore, jasno dajući do znanja za koga će on glasati. Posebno je iznenadio porukom u kojoj jasno daje do znanja da se ne slaže s nedavnom objavom bivšega predsjedničkog kandidata na izborima, ali i svoga prijatelja i kuma Miroslava Škore.

Pozivam vas da iziđete na izbore jer neizlaskom na izbore ostavljate veću mogućnost komunistima da pobijede”, napisao je Thompson u objavi na Facebooku.

Pozvao je birače da izađu i glasaju na izborima, a ne da ponište listiće te na taj način “nasjednu na nagovaranja onih s velikim egom”.

“Na to vas mogu nagovarati samo oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske jer svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak”, napisao je pjevač očito aludirajući na objavu Miroslava Škore, kandadata za predsjednika u prvom krugu predsjedničkih izbora.

“Izađimo na izbore i tako zajedno zaustavimo komuniste u njihovu pohodu na Pantovčak koji bi im poslužio kao startna pozicija za nastavak kriminalizacije Domovinskog rata i svih vrijednosti do kojih mi držimo“, poručio je Marko Perković Thompson putem Facebooka.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari