Favbet kladionica radno vrijeme

FavBet kladionica jedna je od najpopularnijih kladionica u Europi i vrlo dobro poznata među ljubiteljima sportskog klađenja i na Hrvatskom tržištu. 

Iako se mnogima možda čini kao novije ime u ovom svijetu, FavBet posluje na području Hrvatske već više od 20 godine. Nekada poznata pod imenom Fortuna, prvo je promijenila ime u Favorit, a pod današnjim imenom posluje od 2016. godine. 

Do prije nekoliko godina, igrači su mogli uplatiti svoje listiće samo u FavBet poslovnicama, a danas su igračima klađenje i uplata listića dostupni od 0 do 24 sata, 7 dana u tjednu, gdje god se nalazili, na FavBet HR stranicama. 

Kako zaigrati?

Kako bi mogli uplatit svoje listiće i zaigrati na stranicama Favbet kladionice, potrebna je registracija.

Proces registracije veoma je jednostavan, igrači moraju ispuniti formular za prijavu sa traženim osobnim podacima, kao i podacima računa koji planiraju koristiti za uplate depozita i isplate dobitaka. Svoj identitet igrači su obvezni potvrditi brojem osobnog dokumenta kako bi se izbjeglo zloupotrebljavanje korisničkog računa. 

FavBet kladionica je licencirana sportska kladionica koja posjeduje sva potrebna odobrenja izdana od strane Ministarstva financija Republike Hrvatske pa su podaci koje igrači ustupaju tokom registracije u potpunosti zaštićen. 

FavBet ponuda

FavBet kladionica među konkurencijom se ističe širinom ponude sportskih događaja i opcija klađenja na sportske događaje. Osim standardnih opcija kao što su pobjednik određenog sportskog događaja ili hendikepi, igrači se mogu kladiti i na strijelce, broj golova u produžecima, zbroj poena kada je riječ o košarkaškim mečevima i mnoge druge. 

Osim planetarno popularnih sportova poput nogometa i košarke, FavBet igračima nudi i opciju klađenja na manje poznata sportska događanja kao što su biatlon, kriket, pikado susreti, esportovi, ali i popularni politički, glazbeni i filmski događaji i dodjele nagrada. 

Live klađenje je još jedna atraktivna opcija koju možete pronaći u FavBet ponudi. Iako kod ove kategorije dominira nogomet, klađenje uživo dostupno je i za neke košarkaške događaje, kao i za hokej na ledu, tenis i druge. 

Osim na FavBet stranicama ljubitelj sportskog klađenja, kao i casino igara, dobitke mogu ostvariti i putem svojih mobilnih telefona, preuzimanjem web aplikacije prilagođene korištenju na Android i iOS uređajima.

FavBet bonusi i korisničko iskustvo

Osim odlične sportske ponude FavBet se među konkurencijom ističe i velikodušnim bonusom dobrodošlice na koji ostvaruju pravo svi novi, prvi put registrirani igrači.

Kao dio paketa dobrodošlice FavBet uduplava prvu uplatu svim igračima koji se odluče na korištenje bonusa, do iznosa od 5000 kuna. 

Također, igrači dobivaju mogućnost osiguranja svog dobitka do iznosa od 200 kuna, zahvaljujući Risk – free betu, kao i 200 besplatnih vrtnji na igrici Burning Hot unutar FavBet casina, za iznose prve uplate od minimalno 50 kuna.

Osim bonusa dobrodošlice za nove igrače, FavBet nagrađuje i stare igrače za vjernost putem različitih promotivnih ponuda čijim korištenjem igrači mogu povećati svoje šanse za dobitak.

Važno je napomenuti kako svaki bonus veže određene uvjete korištenja pa prije nego se odlučite koristiti neki od njih, dobro proučite što je sve potrebno napraviti kako bi vam bila omogućena isplata dobitaka ostvarenih istima. 

Uplate depozita i isplate dobitaka FavBet igrači mogu obaviti bez provizije putem različitih bankovnih kartica, Aircash ili A-bon vaučera te u FavBet poslovnicama. 

Za sva pitanja vezana za korištenje bonusa, uplate i isplate ili potencijalne probleme s kojima se igrači mogu susresti tokom igranja na FavBet stranicama, tu je korisnička podrška, koju je moguće kontaktirati putem telefonskog broja ili službene mail adrese navedene na stranicama Favbet kladionice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari