POPUSTI I AKCIJE ZA KUPCE

Golden četvrtak donosi popuste, duple bodove i promociju knjige!

Ilustracija: Riportal - M.L.

Stigao je još jedan Golden četvrtak, drugi četvrtak u mjesecu. Tower Center Rijeka, ovaj četvrtak 12. svibnja 2022., časti sve posjetitelje najsjajnijim popustima i akcijama i donosi duple bodove na Golden Tower kartici

Saznajte što vas očekuje na Golden četvrtku, odaberite nešto za sebe, ali i cijelu obitelj. Popis svih pogodnosti potražite na stranici Tower Centra Rijeka.

Prilikom kupnje ne zaboravite na Golden Tower karticu jer cijeli četvrtak Tower Center Rijeka daruje i duple bodove! Tako za potrošenih 100 kuna, za vrijeme Golden četvrtka, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici. Ako još nemate karticu, u samo nekoliko minuta možete je napraviti na Info pultu Centra.

Ovog Golden četvrtak pripremili smo vam promociju knjige ADHD – OD PREDRASUDA DO ČINJENICA, koja će se održati 12.5 u 18 sati na 4. katu. Iz prve ruke saznate sve što vas je o ADHD-u zanimalo, jednostavnim i lako razumljivim jezikom. Na promociji će sudjelovati autorice knjige Vesna Hercigonja Novaković i Dubravka Kocijan Hercigonja. Ulaz je slobodan i nema ograničenja.

Čini li se da je sve više nemirne djece? Možda su samo previše uz ekrane pa im je koncentracija slabija. Čini li se da svaka škola ili vrtić imaju barem jednog hiperaktivca? Možda je to stvar lošeg odgoja. Jesmo li postali osjetljivi i počeli djeci koja iskaču iz okvira pronalaziti dijagnoze? Možda je to sve samo utjecaj Zapada, a situacija u Hrvatskoj je sasvim drugačija. Postoji li uopće ADHD ili je to moderna izmišljotina? 

Na ova i brojna druga pitanja o ADHD-u i dječjem razvoju već preko 15 godina odgovaraju hrvatske stručnjakinje i osnivačice Centra za ADHD u Hrvatskoj, Dubravka Kocijan Hercigonja i Vesna Hercigonja Novković, a na vaša pitanja rado će odgovoriti upravo u Tower Centru Rijeka.

Ovaj četvrtak, tvoj je Golden Tower užitak!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views