Kutne garniture: kombinacija stila i funkcionalnosti

Izvor slike: vania_zhukevych - stock.adobe.com

Doživite savršenu kombinaciju funkcionalnosti, stila i udobnosti s raznovrsnom ponudom garnitura i kreveta. Moderan dizajn, razne mogućnosti materijala i presvlaka te dodatne funkcije oduševit će vas na prvu.

Ako ne znate na koji biste način uredili vaš dnevni boravak, razmislite o tome da potražite nove kutne kauči pomoću koje ćete kreirati privatnu oazu mira i opuštanja. Na tržištu ćete pronaći pregršt modela koji se razlikuju po obliku, dimenzijama i materijalu izrade.

Izvor slike: vania_zhukevych - stock.adobe.com

Široka paleta stilova za razne dizajne interijera

Svaki dnevni boravak je jedinstven. Zato vas u mnogim online trgovinama čeka raznovrsna kolekcija kutnih garnitura koja obiluje mnoštvom stilova i boja, tako da ćete imati pune ruke posla kod odabira one idealne za vaš dom.

Nećete pogriješiti ako odaberete kutne garniture od tkanine niti ako se odlučite za one kožne. Kvalitetna tkanina i prirodna koža su veoma svestrane i izdržljive, stoga će vam uz pravilnu njegu pomoću odgovarajućih proizvoda trajati gotovo cijelo desetljeće

Pretražite asortiman koji obuhvaća kutne garniture u slova L i U, garniture s damskim ležajem, s tabureom i tako dalje. Gotovo većina ima praktičnu kutiju za pohranu, neke garniture imaju dodatni ležaj, a kod drugih možete podesiti naslon za glavu i ruke.

Prilikom odabira idealne garniture uzmite u obzir dostupnu paletu boja. Ako su zidovi u vašoj sobi neutralnih tonova, onda će vam savršeno odgovarati odvažne i jarke boje garniture. I obrnuto. Ako se odlučite za kauč neutralnih boja, odaberite dodatke poput jastuka ili deka u intenzivnijim bojama. Tako ćete postići savršenu ravnotežu.

Uživajte u funkcionalnosti kreveta i garnitura

Kutne garniture puno su više od mjesta za sjedenje. Potpuno su funkcionalne kako bi poboljšale vaše iskustvo opuštanja nakon napornog radnog dana na poslu. Na raspolaganju su vam prostrane garniture s više sjedala za veće obitelji, zatim garniture na razvlačenje idealne u situacijama kad vam rodbina dođe u posjet, a tu su i garniture s pomičnim naslonim za glavu koje će vam osigurati maksimalnu dozu opuštanja. Pretvorite vašu dnevnu sobu u privatnu oazu u kojoj ćete svakodnevno uživati.

Većim obiteljima dobro bi odgovarali i na kat kreveti kao stvoreni za dječje sobe i sobe tinejdžera. Poput garnitura, i ovakvi su kreveti izrađeni od raznih materijala te imaju dodatni ležaj te prostor za pohranu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari