POZNATI MODNI BREND

LC Waikiki konačno u Rijeci!

LC Waikiki, jedan od vodećih globalnih modnih brendova, sa preko 1,200 trgovina u 58 zemalja diljem svijeta i na četiri kontinenta, konačno otvara prvu prodavaonicu u Rijeci. Povodom otvorenja trgovine u Tower Centru od 16. do 18. lipnja ne propustite sjajnu 3+1 promociju

Jedan od vodećih svjetskih maloprodajnih lanaca, LC Waikiki, sutra, u petak, 16. lipnja u 10:00 sati otvara vrata svog prvog dućana u Rijeci u Tower Centru.

Tijekom prvog vikenda, od 16-18.06., LC Waikiki je odlučio prve kupce razveseliti svojom prepoznatljivom 3+1 ponudom – najjeftiniji od četiri kupljena artikla, dobijete gratis.

Nakon velikog uspjeha LC Waikiki branda u Zagrebu, Splitu i Vinkovcima na red je došla i Rijeka i to odmah sa dvije prodavaonice u razmaku od samo par dana – uskoro je planirano drugo otvaranje LC Waikiki trgovine, u Galeriji Bakar na Kukljanovu.

LC Waikiki je poznat kao brend koji svojim kupcima nudi više opcija u bojama i veličinama od svojih konkurenata. U svakom trenutku u trgovinama LC Waikiki možete pronaći više od 40.000 različitih artikala u svim bojama i veličinama za sve članove obitelji – od beba, preko tinejdžera pa sve do žena i muškaraca. Uz njihovu liniju sportske odjeće, gotovo je nemoguće ući u njihovu trgovinu i izaći praznih ruku.

Osim po širokom izboru, brend je poznat po najboljem omjeru cijene i kvalitete na tržištu, kao i sniženjima i posebnim ponudama cijele godine.

Moto brenda je da svi zaslužuju odijevati se dobro te u tom duhu LC Waikiki nudi moderne kolekcije za sve članove obitelji i to po razumnim cijenama.

Radeći s timom dizajnera iz cijelog svijeta i koristeći samo najkvalitetniji turski pamuk, LC Waikiki stvara odjeću koja je moderna, ali i dostupna svima.

@lcwaikiki.croatia

Vidimo se u petak u Tower Centru!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari