POVOLJAN SHOPPING

Stiže zadnje izdanje Tower Golden četvrtka prije ljetne pauze

Rezervirajte četvrtak, 8. lipnja 2023. za novo izdanje Golden četvrtka i posjetu Tower Centru Rijeka. 

Neradni dan idealna je prilika za kupovinu i opremanje za nadolazeće vruće ljetne dane, polako i bez žurbe, a kada je i Golden četvrtak, onda su tu posebni popusti i akcije, kao i dupli bodovi na Golden Tower kartici. Ne zaboravite, Tower Center Rijeka, u četvrtak, 8. lipnja radi prema nedjeljnom radnom vremenu, od 10 do 21 sat. 

Nakon shoppinga, opustite se uz kavu, sladoled ili slastan kolač u ugostiteljskim objektima Tower Centra Rijeka, a nakon shoppinga posjetite kino ili kuglanu, za u potpunosti ispunjen dan. 

Prilikom kupnje ne zaboravite na Golden Tower karticu jer cijeli četvrtak Tower Center Rijeka daruje i duple bodove! Tako za potrošenih 1 EUR, za vrijeme Golden četvrtka, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici, pri čemu je minimalan iznos računa za prikupljanje bodova 10 EUR. Ako još nemate karticu, u samo nekoliko minuta možete je napraviti na Info pultu Centra ili putem mobilne aplikacije.

Ovo je zadnje izdanje prije ljetne pauze, novi i još sjajniji Golden četvrtak, vraća se ponovno u rujnu. Saznajte što vas očekuje na Golden četvrtku, odaberite nešto za sebe, ali i cijelu obitelj. Popis svih pogodnosti potražite na službenim stranicama Tower Centra Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari