RJEŠENJE ZA SVE NEDOUMICE

Najbolji poklon stiže iz Tower centra Rijeka

Mnogi od nas imaju onu jednu osobu kojoj nikad ne znaju što bi darovali za rođendan ili bilo koju drugu prigodu. Tower Center Rijeka ima savršen prijedlog s kojim sigurno nećete pogriješiti, a to je poklon kartica

Poklon kartica je posljednjih godina postala jedan od najpoželjnijih i najpraktičnijih darova, a osoba koju darujete moći će, kadgod poželi, sama odabrati proizvod koji joj uistinu treba.

Od sad poklon karticu Tower Centra Rijeka je moguće kupiti na Info pultu Tower Centra Rijeka, na 4. katu, u iznosu od 10 do 150 eura, a kupac sam bira iznos koji će pokloniti dragoj osobi. Kartica se može koristiti u više od 55 modnih i lifestyle trgovina unutar samog Centra, uključujući i Intespar. Zaista, sve želje sadržane u jednoj kartici. Kartica je dostupna u različitim motivima kako biste, ovisno o prigodi, mogli odabrati onaj koji vam najbolje odgovara (rođendan, proslave i sl.). Poklon kartica vrijedi šest mjeseci od dana kupovine, a može se trošiti u više trgovina i s iznosom koji želite. 

Sve detalje o poklon kartici Tower Centra Rijeka, kao i popis trgovina u kojima možete koristiti karticu nalazi se na Internet stranici centra.

Poklon kartica razriješit će sve vaše nedoumice vezane uz pitanje što darovati vašim bližnjima i priskočit će vam kao spas u zadnji čas, a darivanu osobu zasigurno će oduševiti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari