'BACK TO SCHOOL'

Najzabavnija škola nalazi se u Tower centru Rijeka

Bliži se rujan i povratak u školske klupe, počinju velike pripreme i za djecu i za roditelje, sad je vrijeme kad se nabavlja potrebna oprema za školu – školska torba, knjige, bilježnice, pernice

Također, naše školarce valja opremiti i jesenskom garderobom, koja već spremno čeka u trgovinama Tower Centera Rijeka uz prigodne BACK TO SCHOOL akcije i popuste. Popis pogodnosti potražite na službenoj web stranici Tower Centra Rijeka.

Za sve vjerne kupce ili one koji će to tek postati, Tower Centra Rijeka povodom početka nove školske godine organizirao je i nagradnu igru koja traje do 10. rujna 2023., a u kojoj nagrađuje tri sretna dobitnika Tower poklon karticom: u iznosu od 150,00 €, 100,00 € i € 50,00 €.

Potrebno je samo ostvariti jednokratnu kupnju u ukupnoj vrijednosti od najmanje 20,00 € (150.69 kn) u trgovinama Tower Centra Rijeka te na blagajni prodavaonice preuzeti nagradni kupon. Ispunjen kupon s osobnim podacima potrebno je ubaciti u za to predviđenu kutiju i pričekati izvlačenje dobitnika koje će se održati u ponedjeljak, 11. rujna 2023. 

Osim nagradne igre, Tower je pripremio i Malu školu superheroja, neka nova školska godina počne s posebnim supermoćima, snažnih mišića i neustrašivog duha. Mala škola počinje u petak, 1. rujna i traje do nedjelje, 3. rujna 2023., na 2. katu Tower Centra Rijeka. Edukacija heroja bit će izazovna i zabavna, štite ih super herojski plaštevi i hrabri animatori. Superheroji koji polože ovaj važan test odlaze kući s diplomom. Na zabavnom dječjem poligonu koji se proteže na preko 50 m2 mališane očekuju sportske, društvene i kreativne aktivnosti, animacije. Pridruži se neustrašivoj ekipi, prođi cool poligon i zasluži ući u tim super heroja!

Termini održavanja programa:

Petak, 1.9.2023. od 17 do 20 sati

Subota, 2.9. i nedjelja, 3.9. od 11 do 14 sati i 17 do 20 sati

Aktivnosti: poligon, mini gym, – sprave za vježbanje, superjunaci memory, Art &craft – izrada bookmarka i ukrašavanja školskih olovaka

Tower Center Rijeka sljedeće četiri nedjelje ostaje otvoren – 27.8., 3.9., 10.9., 17.9., od 10 do 21 sat, kako bi svi školarci bili spremni za školu, do zadnje sitnice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari