BROJNI POPUSTI I POGODNOSTI

Stiže najdraži četvrtak u Tower centru Rijeka

Ovog četvrtka, 14. rujna 2023., pripremite se za nezaboravnu kupovinu u kojoj ćete moći uživati od 9 pa sve do 21 sat.

Najdraži četvrtak – Golden četvrtak i ovog mjeseca počastit će vas mnogobrojnim popustima i pogodnostima u omiljenim dućanima Tower Centera Rijeka. Ako želite osvježiti garderobu najnovijim jesenskim trendovima, sada je savršena prilika za to. Odjeću, obuću, modne dodatke, kozmetičke preparate, sitnice za uređenje doma i još mnogo proizvoda moći ćete nabaviti po povoljnijim cijenama. A to je uistinu dovoljno dobar razlog za shopping!

Stoga se ovog četvrtka, 14. rujna 2023., pripremite za nezaboravnu kupovinu u kojoj ćete moći uživati od 9 pa sve do 21 sat. Detaljnije informacije o akcijama i pogodnostima provjerite na stranicama Tower Centra Rijeka.

Prilikom kupnje ne zaboravite na Golden Tower karticu jer cijeli četvrtak Tower Center Rijeka daruje i duple bodove! Tako za potrošenih 1 EUR, za vrijeme Golden četvrtka, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici, pri čemu je minimalan iznos računa za prikupljanje bodova 10 EUR. Ako još nemate karticu, u samo nekoliko minuta možete je napraviti na Info pultu Centra ili putem mobilne aplikacije.

Nakon shoppinga, opustite se uz kavu, sladoled ili slastan kolač u ugostiteljskim objektima Tower Centra Rijeka, ili posjetite kino ili kuglanu, za u potpunosti ispunjen dan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari