NAJDRAŽI ČETVRTAK

Noć Harryja Pottera i Golden četvrtak u Tower centru Rijeka! Bit će puno zabave i pogodnosti za velike i male

Najdraži četvrtak – Golden četvrtak i ovog mjeseca počastit će vas mnogobrojnim popustima u omiljenim dućanima i duplim bodovima na Golden Tower kartici

Rezervirajte dan, 12. listopada 2023., i pripremite se za kupovinu, ali i dozu magije.

Prilikom kupnje ne zaboravite na Golden Tower karticu jer cijeli četvrtak Tower Center Rijeka daruje i duple bodove! Tako za potrošenih 1 EUR, za vrijeme Golden četvrtka, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici, pri čemu je minimalan iznos računa za prikupljanje bodova 10 EUR. Ako još nemate karticu, u samo nekoliko minuta možete je napraviti na Info pultu Centra ili putem mobilne aplikacije.

Ovaj Golden četvrtak, posebno će oduševiti sve ljubitelje Harryja Pottera, jer upravo u isto vrijeme Tower Center Rijeka se pretvara u Ministarstvo magije.

Noć Harryja Pottera globalno je događanje koje se u svijetu održava od 2014. godine te u njemu sudjeluju škole, knjižnice i knjižare te ostale institucije diljem svijeta. 

Knjižarski lanac Hoću knjigu, ove godine u Tower Centru Rijeka, organizira Noć Harry Pottera u Rijeci od 17 do 21 sati, na hodniku ispred knjižare (4. katu centra), a posjetitelje očekuje velik broj zanimljivih aktivnosti. Od tečaja letenja na metli, radionice izrade proročanstava i višesokovnog napitka koji će vas transformirati u nekog sasvim neprepoznatljivog, pa sve do već svima poznatog ulaza u Ministarstvo magije uz koji ćete se moći i uslikati. Pridružite se, zabavite se i provedite magičnu večer.

Nakon shoppinga i čarobnjaštva, opustite se uz kavu, sladoled ili slastan kolač u ugostiteljskim objektima Tower Centra Rijeka, ili posjetite kino ili kuglanu, za u potpunosti ispunjen dan.

Detaljnije informacije o akcijama i pogodnostima provjerite na stranicama Tower Centra Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari