Što su to besplatne oklade i kako ih dobiti?

Ako ste ljubitelj online kladionica, onda znate da većina ovih kladionica daje besplatne oklade kada se registrirate na njihovoj stranici. Ove ponude osmišljene su kao poticaj da vas navedu na klađenje s njima. Ponekad možete nastaviti redovito primati ove nagrade, iako ste već registrirani korisnik.

Nagrada je obostrana – platforma vas dobiva kao novog korisnika koji će se kladiti na njihovoj stranici, a vi dobivate besplatnu okladu. Naravno, nigdje ne piše da morate ostati samo u jednoj kladionici – hrvatske online kladionice su brojne i različite. Možete birati i odabrati najbolju za sebe.

Koje vrste besplatnih oklada postoje?

Budući da besplatni bonusi za klađenje dolaze u mnogo različitih oblika i veličina, za vas smo sastavili vodič koji će vam pomoći da bolje razumijete kako svaka vrsta funkcionira. Besplatne oklade su nešto što svaki kladioničar voli. Postoje različite vrste besplatnih oklada, a kladionice neprestano proširuju svoju ponudu različitim bonusima i ponudama, koje se u konačnici svode na besplatne oklade.

Najčešće vrste besplatnih oklada poznate su kao bonusi na depozit, duple oklade, bez gubitka na prvu okladu, kao i druge promocije poput Cashback.

Kad god se neki od najpoznatijih događaja održava, kao što su Svjetsko prvenstvo, Liga prvaka, NFL Super Bowl, NBA finale, Tour de France ili Wimbledon, kladionice svojim igračima nude posebne besplatne oklade za te događaje.

Mnogo je razloga zašto kladioničari vole besplatne oklade. Neki od tih razloga su mogućnost igranja s novcem koji nije vaš, u ovom slučaju novcem kladionice. Pored toga, igrače privlači mogućnost stavljanja rizičnijih oklada na veće kvote što dramatično povećava dobitke. Takođe, sa besplatnim okladama dobijatei mogućnost da sačuvate uloženu okladu tako da se s druge strane možete kladiti na suprotan ishod.

Svaka online kladionica ponudit će vam besplatne oklade kako bi vas privukla kao novog korisnika. Besplatne oklade koje nude kladionice mogu značajno varirati ovisno o vrsti promocije koju trenutno imaju u ponudi.

Besplatne oklade u obliku bonusa na depozit

Ova ponuda podrazumijeva da je vaš depozit povezan s promocijom besplatnog klađenja. Teško je pronaći besplatne oklade ove vrste, a najčešće se mogu pronaći u nekom od casina. Ako naiđete na ovakvu ponudu, u potpunosti iskoristite priliku uplatom prvog depozita, a zatim rasporedite svoje oklade na nekoliko različitih događaja, umjesto da sve stavite na jednu okladu.

Ova vrsta bonusa na depozit se dobija kada se registrirate na nekoj online kladionici. Nakon uspješne registracije, potrebno je da uplatite prvi depozit. Nakon uplate, vaš račun će biti uvećan za bonus.

Besplatne oklade bez rizika ili bez gubitka na prvu okladu

Ova vrsta oklade je nešto novo i trenutno se može naći samo u nekoliko kladionica. Kod oklade bez rizika, svoju prvu okladu možete odigrati normalno, a ako izgubite, dobit ćete povrat novca do određenog iznosa.

Ove oklade ponekad mogu imati minimalne koeficijente koje morate igrati ako želite da se vaša oklada tretira kao oklada bez rizika – obično je taj minimalni koeficijent 2,0.

Kladionice općenito uvijek daju svoje najbolje promocije novim igračima – a to je promocija bez gubitka na prvu okladu. Uz pomoć ove promocije novi igrači mogu biti sigurni da čak i ako izgube svoju prvu okladu, još uvijek imaju priliku još jednom okušati sreću s istim iznosom uplate. U tom slučaju,iznos oklade će pokriti kladionica, koja pokriva puni iznos depozita.

Besplatne oklade korisne su i za igrače i za kladionice. Kladioničari dobivaju priliku igrati s “tuđim” novcem, dok kladionice tu činjenicu koriste kako bi privukli igrače koji bi inače odabrali drugu kladionicu koja im više odgovara.

Igrači mogu istovremeno složiti siguran tiket i na njega položiti svoj novac, dok s druge strane koriste kladioničarske besplatne oklade na listiće većeg rizika. Naravno, besplatne oklade nisu beskonačne, ali ako uzmemo u obzir da postoji ogroman broj online kladionica, igrač se može lako prebaciti s jedne kladionice na drugu i iskoristiti više otvorenih računa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari