OD 27. PROSINCA

Otkrijete zimska sniženja i nevjerojatne ponude u Tower centru Rijeka

Pohod može početi – gdje drugdje nego u omiljenom riječkom centru – Tower Center Rijeka.

Prvi tjedan zimskog sezonskog sniženja jedva smo dočekali, a cijene snižene do 50%, 60% pa i 70% natjerat će vas na potpunu predaju.

Od 27. prosinca, pa sve do kraja veljače, sve neostvarene želje postaju stvarnost, a sve potrebe ispunjene. Zaputite se u najbolji shopping, otkrijte nevjerojatne ponude i iskoristite pravi zamah zime. Hladnoća je zaledila i spustila cijene donoseći prilike koja se ne propuštaju.

Ovosezonska sniženja ponudila su svašta, od aktualnih trendi komada, pa do klasika u koje se uvijek isplati investirati. Traperice, tenisice, kaputi, jakne, torbe, ma sve što je vam je potrebno sad možete kupiti po sniženim cijenama. Zavirite u šarmantnu ponudu, a svojim izborom, uđite u legendu.

Provjerite popuste i vidimo se u Tower Centru Rijeka.

Popusti i akcije na pojedinim prodajnim mjestima u Tower Center Rijeka se mogu razlikovati od ovdje naznačenih zbog ažuriranja te brzih i čestih promjena ponuda te Vas za svaki oglašeni popust upućujemo na pojedino prodajno mjesto radi provjere valjanosti istoga. Popusti će se dopunjavati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari