BOŽIĆNI KONCERT

Ovaj vikend u Toweru je u znaku dobre glazbe i mirisnih kolačića

Čarobni Božić nam stiže, uzbuđenje je sve bliže, a Tower Center Rijeka nestrpljivo se priprema za blagdane koji uskoro dolaze. Sve je u znaku dobre glazbe i mirisnih kolačića, jer baš to je čarolija blagdana.

Sigurni smo da ne možete zamisliti advent, bez prekrasnih božićnih klasika, a pogotovo kad ih izvodi nadasve talentiran i svestran Dino Antonić. Jednim od najposebnijih vokala mlađe generacije koji je dosad ostvario mnoge uspjehe, i to kao izvođač, glumac, autor i vokalni trener uz pratnju klavijatura dočarat će pravi duh Božića. Koncert će se održati u petak, 16. prosinca u 18 sati na 4. katu Centra, pridružite se i zapjevajte.

Tower će ove subote i nedjelje, 17. i 18. prosinca zamirisati po bakinim kolačićima, a najfinije kolačiće radi upravo Baka Mraz koja će otkriti tajni sastojak ukusnih kolača. Mališani su pozvani da probaju kolačiće, ali i da nauče kako ih spravljati.  Subota ujutro, rezervirana je za predstavu „Gdje su nestali kolačići iz kuhinje Bake Mraz?“. Početak predstave je u 11 sati, ne zaboravite uloviti svoje mjesto na vrijeme. 

Saznajte što se dogodilo na Badnje jutro u kuhinji Bake Mraz. Gdje su nestali svi kolačići i zbog čega je Bakin omiljeni vilenjak dobio trbobolju?

Od 11 do 13 sati te od 17 do 19 sati bit će organizirane zabavne igre u kuhinji Bake Mraz uz kreativne radionice izrade kolačića, u pravoj kuhinji. Baka Mraz s vilenjacima, svojim pomoćnicama i mališanima radi najslađe kolačiće na svijetu! Upotrijebiti će fine sastojke, zamijesiti tijesto, ukrasiti kolačiće i na kraju ih u slast pojesti!

PETAK, 16.12., 18 h (4. kat)

Božićni koncert Dino Antonić 

SUBOTA I NEDJELJA, 17. i 18.12.2022., 11-13 h, 17-19 h (2. kat)

Dječji animacijski program U kuhinji Bake Mraz 

Predstava „Gdje su nestali kolačići iz kuhinje Bake Mraz?“, subota, 17.12., 11 h

Neka čarolija započne u Tower Centru Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari