SVE DO KRAJA VELJAČE!

Počelo je zimsko sniženje u Tower centru Rijeka

Kraj godine donosi i zimsko sezonsko sniženje, a posebno se veselimo onome u Tower Centru Rijeka. Uživajte u shoppingu tijekom zimskih rasprodaja od 27. prosinca pa sve do kraja veljače. 

Sniženja započinju u pravom trenutku, taman prije dočeka Nove godine, pa na vrijeme možete odabrati svoj svečani outfit, pun šljokica i sjaja. Idućih tjedana, unatoč hladnoći, grijat će nas niske cijene i brojni popusti zbog kojih će šetnja dućanima Tower Centra postati još slađa.

Sniženja su odlična prilika za ulov trendi komada po odličnim cijenama. Dućani  u Toweru već su počeli isticati šarene natpise s oznakama popusta koji nas zovu u šoping. Osim odjeće, na sezonskom sniženju ćete pronaći i brojne modne dodatke koji će savršeno naglasiti svaki vaš outfit. Obnovite garderobu novim detaljima i pripremite se za zimsku sezonu ili opremite za nadolazeću skijašku sezonu. Neodoljivi topli kaputi neizostavan su dio svakog zimskog outfita, a odlično izgledaju u kombinaciji s visokim čizmama. Romantičan nakit jednostavnog, ženstvenog dizajna, podiže svaku odjevnu kombinaciju i čini ju elegantnijom i posebnijom. Moderne torbice, udobne i tople čizme i još mnogo toga sada možete nabaviti i pritom uštedjeti.

Prije kupovine obavezno provjerite što je sve na popustu na službenoj stranici Tower Centra Rijeka, jer popusti se stalno nadopunjavaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari