PRIMJER MODERNOG ZDRAVSTVA

Poliklinika Analiza nudi sve laboratorijske pretrage u isto vrijeme na istom mjestu. Rezultati stižu u najkraćem roku!

Poliklinika Analiza nudi najmodernija laboratorijska testiranja, među kojima i nove panele spolnih hormona za sve koje muče akne ili sumnjaju na policistične jajnike

Moderni i užurbani način života naša je svakodnevica. Stres, nedostatak vremena za odmor i stalni pritisak poslovnih i privatnih obaveza uvelike doprinosi i velikom broju zdravstvenih izazova s kojima se suočavamo. Kako bismo svoje zdravlje zaštitili učinkovito i na vrijeme, važno je imati zdravstvenu podršku koja uzima u obzir način života svojih korisnika i u potpunosti mu se prilagođava.

Poliklinika Analiza je specijalistički dijagnostički zdravstveni centar specijaliziran za laboratorijske usluge i potpuno prilagođen svojim korisnicima. Deset poslovnica u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Varaždinu, Zadru, Šibeniku i Dugopolju, preko dva desetljeća iskustva, širina ponuđenih testiranja, precizne dijagnostičke pretrage i kvaliteta rezultata, Polikliniku Analiza čine idealnom adresom za sve kojima je zdravlje na prvom mjestu.

Sve pretrage na jednom mjestu

Laboratorijska se dijagnostika kroz ustanove javnog zdravstva obavlja na više različitih laboratorija. Primjerice, najčešće hematološke pretrage kao što su krvna slika, urinske pretrage i biokemijske pretrage, obavljaju se u domu zdravlja, odnosno primarnom laboratoriju. Za pretrage iz područja imunokemije, poput hormona i tumorskih markera, potrebno je ići u bolnički laboratorij.

Mikrobiološke pretrage poput briseva na bakterije i viruse, serološke i PCR pretrage mogu se obaviti u nastavnom zavodu za javno zdravstvo ili u bolničkim laboratorijima za mikrobiologiju. Pojedine se specijalne pretrage poput nutrigenetike ili tekuće biopsije ne mogu obaviti ni u jednoj javnoj ustanovi.

Kada trebate obaviti puno različitih pretraga ili tražite neke određene visoko specijalizirane pretrage, kada vam nalazi trebaju hitno, kada želite u isto vrijeme na istom mjestu obaviti sve pretrage i usto želite biti sigurni da ste u dobrim rukama, Poliklinika Analiza je provjeren odabir.

U laboratorijima Poliklinike Analiza na jednom se mjestu u kratkom vremenu mogu obaviti sve pretrage. U ponudi su svakodnevni testovi poput krvne slike, jetrenih enzima, šećera u krvi, bubrežnih pokazatelja, hormona i tumorskih markera, kao i moderni visoko specijalizirani testovi poput testova analize mikrobioma, intolerancije na hranu, alergo testiranja, genetskih testova, testova očinstva, testova za onkološke bolesnike, testova metaboličkih i autoimunih bolesti, preosjetljivosti na metale i minerale u kosi te brojne druge pretrage.

Novi paneli pretraga: spolni hormoni

Novost u ponudi Poliklinike Analiza su tri panela spolnih hormona koji su posebno prilagođeni za rješavanje problema kao što su akne kod žena i muškaraca. Više od 60 posto žena koje pate od akni doživljavaju pogoršanje simptoma i pojavu akni prije mjesečnice. Ženski menstrualni ciklus uzrokuje fluktuaciju hormona, što tijekom mjeseca na različite načine djeluje na kožu. Poliklinika Analiza nudi mogućnost testiranja hormonalnog dizbalansa kroz inovativan panel Akne za žene. Uz panel za ženePoliklinika Analiza nudi i panel Akne za muškarce kako bi se adekvatno adresirao problem akni i kod muškaraca.

Sindrom policističnih jajnika također je čest zdravstveni problem koji može uzrokovati akne, pretjeran rast dlaka i nepravilne menstrualne cikluse. Panel PCOS (Sindrom policističnih jajnika) je razvijen kako bi pružio detaljan uvid u stanje spolnih hormona kod pacijentica s ovim sindromom.

Spolni hormoni igraju veliku ulogu u našem cjelokupnom zdravlju, između ostalog u zdravlju i izgledu kože. Kako bismo svojim korisnicima koji pate od akni ili sindroma policističnih jajnika omogućili pronalazak uzroka, a time i odgovarajućeg načina liječenja, pripremili smo tri panela za detaljan uvid u stanje spolnih hormona. Akne nisu samo pitanje zdravlja kože ili izgleda, već utječu i na mentalno zdravlje oboljelih. Vjerujemo da će rezultati ovih testova našim korisnicima omogućiti optimalno liječenje i u konačnici poboljšanje stanja“, rekli su liječnici iz Poliklinike Analiza.

Moderna dijagnostika s više od dva desetljeća tradicije

Poliklinika Analiza osnovana je 2001. godine. Sveobuhvatnost testiranja, inovativne usluge, uključivanje liječnika specijalista nakon obavljene laboratorijske dijagnostike, poslovne jedinice diljem Hrvatske, baš kao i dugogodišnje iskustvo, izdvajaju Polikliniku Analiza kao jednog od lidera u segmentu privatnog zdravstva.

Više informacija pronađite na službenim stranicama www.poliklinika-analiza.hr, zatražite slanjem e-maila na adresu info@mcanaliza.org i telefonski na broj 01 2099 880 ili posjetite Polikliniku Analiza na adresi Prolaz Marije Krucifikse Kozulić 2.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari