BROJNE POGODNOSTI I POPUSTI

Predstava ‘Sunce djever i Neva Nevičica’ stiže u Tower center Rijeka baš na Golden četvrtak

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Pridružite se Golden četvrtku u Tower Centru Rijeka, svibanjsko izdanje održat će se ovaj četvrtak, 9.5. Drugi četvrtak u mjesecu postao je sinonim za dan brojne pogodnosti i popuste, duple bodove na Golden Tower kartici i neko zanimljivo događanja.

Očekuju vas posebne promocije u 60-ak trgovina Tower Centra Rijeka. Bilo da tražite modnu obnovu, sjajne poklone ili samo želite uživati u danu ispunjenom kupovinom, Golden četvrtak je savršen trenutak za posjet Tower Centru Rijeka.

Tower Center Rijeka tijekom 2024. godine obilježavanja  jubilej – 150 godina od rođenja Ivane Brlić Mažuranić kroz različite aktivnosti u cilju popularizacije istraživanja djela, priča i likova naše najznačajnije spisateljice.

Stoga, ovog četvrtka Kazalište Mala scena izZagreba stiže u Tower Center Rijeka s predstavom prema sjajnoj bajci Ivane Brlić Mažuranić, “Sunce djever i Neva Nevičica”. Predstava će se održati u 18 sati, na 4. katu kraj info pulta centra. 

Uz izvrsnu izvedbu nagrađivane predstave u kojoj glavnu ulogu igra Buga Marija Šimić. Uz čudesnu glazbu Mateja Meštrovića i nesvakidašnje rekvizite, svima dobro poznata priča pretvorit će se u uzbudljivu, napetu avanturu u kojoj gledatelj ima priliku biti junak ili junakinja i sudjelovati u radnji. Predstava u trajanju od 45 minuta je namijenjena osnovnoškolskom uzrastu djece. Vjerujemo da ćeNevu, slušati bez daha, da će ih nasmijati i promijeniti pogled na čitanje priča. Svakako prije dolaska, naše male gledatelje pozivamo da se podsjete na priču i posegnu još jednom za knjigom Sunce djever i Neva Nevičica.

Također, Tower Center Rijeka će najsretnije mališane nagraditi besplatnom godišnjom članarinom za Gradsku knjižnicu Rijeka, sa željom da pročitaju što više zanimljivih knjiga. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari