OVAJ ČETVRTAK U TOWERU

Stiže novo izdanje Golden četvrtka u Tower Centru Rijeka

Rezervirajte četvrtak, 11. svibnja 2023. za novo izdanje Golden četvrtka i posjetu Tower Centru Rijeka. Golden četvrtak uvijek je idealna prilika za kupovinu uz posebne popuste i akcije, kao i duple bodove na Golden Tower kartici.

Napokon smo dočekali sunčane dane koji nas mame van i potiču nam želju za aktivnijim kretanjem. Stoga, ovaj četvrtak je savršen dan da iskoristite popuste na Golden četvrtku i osvježite svoj proljetni ili sportski outfit. Potražite nove kolekcije u trgovinama Tower Centra koji nude odlične popuste. Nakon shoppinga, opustite se uz kavu ili slastan kolač u ugostiteljskim objektima Tower Centera, a završetak ugodnog shoppinga u kinu ili kuglani zvuči kao zbilja dobra ideja.

Prilikom kupnje ne zaboravite na Golden Tower karticu jer cijeli četvrtak Tower Center Rijeka daruje i duple bodove! Tako za potrošenih 1 EUR, za vrijeme Golden četvrtka, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici, pri čemu je minimalan iznos računa za prikupljanje bodova 10 EUR. Ako još nemate karticu, u samo nekoliko minuta možete je napraviti na Info pultu Centra ili putem mobilne aplikacije.
Saznajte što vas očekuje na Golden četvrtku, odaberite nešto za sebe, ali i cijelu obitelj. Popis svih pogodnosti potražite na službenim stranicama Tower Centra Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari