MOBILE OUTFITTERS

U Rijeku stigla inovativna tehnika zaštite mobitela: Ni padovi ni udarci čekićem ne mogu im ništa!

Franšiza Mobile Outfitters stigla je u Rijeku, na 2. kat Tower centra, i već prvog dana rada, u subotu, izazvala velik interes građana koji žele da njihovi mobiteli, tableti, satovi… budu u potpunosti zaštićeni posebnom tehnologijom koja ne narušava izvorni izgled uređaja

Pad i oštećenje stakla ekrana i senzora vašeg omiljenog i nezamjenjivog pametnog telefona vam je noćna mora? Lomovi i ogrebotine na ekranu najčešća su oštećenja od kojih strahuju vlasnici mobitela. No sada i za to postoji izvrstan lijek!

Mobile Outfitters, tehnika zaštite mobilnih uređaja bazirana na inovativnoj američkoj tehnologiji proizašloj iz vojne industrije, širom svijeta ima preko 900 poslovnica (samo u Italiji oko 200!) a sada je napokon stigla i u Rijeku!

Na 2. katu Tower centra možete predati svoj mobitel, ‘pametni’ sat, tablet, laptop, GPS uređaj… djelatnicama na štandu Mobile Outfittersa i kroz kratko vrijeme dobit ćete uređaj zaštićen ne samo od ogrebotina i padova nego i od udaraca čekićem – u što smo se i sami uvjerili.

Najprestižnija tehnika zaštite ‘pametnih’ uređaja

“Riječ je o najprestižnijoj tehnici zaštite ‘pametnih’ uređaja u svijetu”, ističu iz riječkog Mobile Outfittersa koji je nedavno otvorio poslovnicu i u Puli kao i u Arena centru Zagreb. (Sve poslovnice na njihovoj internetskoj stranici moutfitters.hr).

“Od ostalih nas razlikuje to što sve proizvode izrađujemo na licu mjesta koristeći poseban rezač proizveden u Americi. Rezač u svojoj memoriji ima apsolutno sve modele mobitela na tržištu, njih oko 2000 – pa i one najnovije jer se ažurira praktički na dnevnoj bazi.

Uređaj potom ‘nacrta’ posebnu poliuretansku zaštitnu foliju točno prema određenom modelu mobitela čime se zadržavaju sve funkcije uređaja – wirelles, otključavanje pomoću otiska prsta i drugo. Uređaj je sada maksimalno zaštićen ali i dalje funkcionira besprijekorno.”, objašnjavaju nam iz riječkog Mobile Outfittersa.

Folija koju koriste nije napravljena od kaljenog stakla već od poliuretana zbog čega ne dolazi do pucanja. Fusion folija s patentiranom TriACTIVE tehnologijom zaštite od udaraca je elastična i mekana, a dizajnirana na način da na sebe prima oštećenja. Folija upija i raspršuje energiju udarca, otporna je na ogrebotine, na njoj ne ostaju otisci prstiju i ima ‘samooporavljujuću‘ osobinu.

Taj materijal obično se koristi u vojne svrhe pa se primjerice elisa helikoptera radi upravo od poliuretana.

Udarci, padovi, grebanje… folija štiti od svega

Na drugom katu Tower centra i sami smo se uvjerili u kvalitetu zaštite mobitela Mobile Outfitters metodom.

Djelatnik je uređaj obložen njihovom zaštitnom folijom udarao čeličnim alatom a zatim bacio s visine – na ekranu ni na drugim dijelovima mobitela nismo uočili nikakve ogrebotine ni oštećenja!

Pogledajte VIDEO:

“Velika prednost folije poliuretana proizašle iz američke vojne industrije koje uvozimo je u tome da besprijekorno štite telefon ali mu ne mijenjaju izgled, ne narušavaju dizajn i težinu uređaja te ne remete funkcije uređaja”, ističu iz Mobile Outfittersa i dodaju kako silikonske maske skupljaju prašinu dok je njihov postupak zaštite vakuumski i sprečava zadržavanje prašine na foliji.

Program doživotne zamjene

Mobile Outfitters zaštita posebna je i zbog toga što dolazi s programom doživotne zamjene.

Svi njihovi kupci ostvaruju pravo da nakon kupnje prve potpune zaštite proizvoda, sljedeću dobivaju po povlaštenoj, uvelike sniženoj cijeni pokojoj istu vrstu folije na istom uređaju može promijeniti bezbroj puta. Pri tome se plaća samo usluga postavljanja folije, a foliju dobiva besplatno. Jedino je važno da osoba sačuva foliju s telefona, kao i račun, a zamjena vrijedi u svim njihovim poslovnicama diljem svijeta!

Ljudi nam najviše dolaze po preporuci, kada čuju od nekoga kakvu uslugu, kvalitetu i pogodnosti pružamo”, ističu iz Mobile Outfittersa.

“Opisana zamjena folije vrijedi u cijelom svijetu, od Italije do Dubaija, svugdje gdje se nalaze poslovnice Mobile Outfittersa, a govorimo o 50-tak zemalja širom svijeta”.

Cijene

Cijena usluge ovise o proizvodu koju kupac odabere, no kreću se od 26.41 eura za original foliju koja štiti od ogrebotina do Fusion Full Body sa Bumperom koji pruža maksimalnu zaštitu od 360 stupnjeva za ogrebotine, udarce i padove. Cijena zamjene uvijek iznosi 10.49 eura po foliji.

S obzirom na visoke cijene novih stakala za ekrane većine pametnih telefona, ovo se doista čini kao itekako isplativa investicija u zaštitu uređaja koje toliko volimo i bez kojih nam je svakodnevno funkcioniranje nezamislivo.

Na drugom katu Tower centra Mobile Outfitters pružit će vam potpunu zaštitu vaših pametnih uređaja a više informacija o samim proizvodima pronađite na službenoj stranici, FacebookuInstagramuYoutube kanalu (promo)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari