DETAILING STUDIO BAYWASH

Saznajte što je to što odvaja autopraonice i “detailing studio” kakav je Baywash!

Priču nastavljamo gdje smo stali. Fantastična strast pojedinca, rezultira vrhunskim rezultatima!

Čak ono što oku nije vidljivo, utkano je u načela rada. Baywash nudi neke od usluga koje su po prvi put ponuđene korisnicima u Rijeci i široj okolici.

U Baywashu čak najosnovnije pranje vozila se obavlja po tzv. metodi “two bucket method”, a tu su još i usluge dubinskog čišćenja vozila, impregnacija kože u unutrašnjosti vozila, poliranje vozila, zaštita laka vozila, restauracija farova

Baywash nudi i neke egzotične usluge u svijetu održavanja automobila, ali o njima u nekom od sljedećih nastavaka ove priče o “autopraonici koja to nije”.

Osnovna usluga u Baywashu je unutarnje i vanjsko pranje vozila. Međutim, nije sve tako jednostavno kako se u startu čini!

Voditelji centra po preuzimanju vozila će izvršiti detaljni pregled te zabilježiti eventualne nedostatke ili oštećenja.

Zatim klijentu predlažu najbolji tip ili paket čišćenja vozila koji se razlikuju po trajnosti, detaljnijem pristupu i cijeni.

Naravno, klijent odabire opciju koja mu najviše odgovara. Vozila se čiste i peru sredstvima kojih se po nazivima i mirisu ne bi posramili niti ljudi. Fantastični mirisi i boje….

I u najosnovnijem paketu pranja pažnja se poklanja detaljima i to još nismo doživjeli u niti jednoj klasičnoj autopraonici. To je upravo ono što čini razliku između autopraonica i detailing studija kao što je Baywash!

Tu su bitni detalji i pažnja oko izrade, komunikacije, standarda usluge i sve ostalo što jednu uslugu stavlja u premium klasu.

Detailing se ne odnosi samo na automobile.

Vaš motocikl također zaslužuje maksimalnu pažnju. Beskompromisni dizajn jednog Ducati Panigalea dostigao je maksimum upravo u Baywashu, aplikacijom keramičke zaštite za lak na vozilima!

Kada smo posjetili Baywash, tu smo zatekli i prekrasni crveni kolekcionarski primjerak Maseratija koji će biti podvrgnut vrlo opširnom zahvatu kako bi vozilo novom vlasniku stiglo u ruke najbliže onome što zovemo – savršenstvo!

Da! Dobro ste pročitali, rijetki ljepotan sa fotografija uskoro će u prodaju. A kako vlasnik Baywasha Max kaže: “Potrebno je jako puno hrabrosti kako bi drugima rekli za svoje snove… Zato ih ne govorite, vozite ih!”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari