UJEDNO I SERVIS

Big Box je otvorio i treću poslovnicu u Rijeci – u Tower Centru!

Foto: Mateo Levak/Riportal

Unatoč krizi, u Rijeci imamo fantastičnu poslovnu priču!

Ponukani uspjehom još od otvorenja prve poslovnice u Rijeci, danas uspješna informatička maloprodaja BIG BOX d.o.o. iz Rijeke broji tri poslovnice. Slijedeći vlastiti inovativni poslovni model, danas su otvorili prodajni otok u prizemlju najvećeg riječkog trgovačkog centra – TOWER CENTRA RIJEKA.

Big Box je poznat po činjenici da prodaje informatičku opremu, mobitele, laptope i tablete po znatno povoljnijim cijenama od konkurencije. Tajna je u tome što Big Box uređaje otkupljuje, obnavlja i vraća u prodaju.

U ponudi imaju nove, demo i obnovljene uređaje novije generacije po izuzetnim cijenama. U vlastitom servisnom prostoru, opremljenom za najzahtjevnije popravke, uređaji koji se stavljaju na tržište prolaze rigoroznu proceduru, čišćenje i obnovu.

Napominju da većina laptopa imaju potpuno nove baterije, punjače i SSD diskove.

Ne morate se brinuti niti za jamstvo. Big Box za svoje uređaje jamči i do 5 godina!

Big Box prodajni otok u Tower Centru Rijeka nudit će kupcima vrhunske demo i obnovljene mobitele, laptope i novu dodatnu opremu. Neki od brandova dodatne opreme po prvi put su prisutni na našem tržištu, a uvjerili smo se u iznimnu kvalitetu i super pristupačnu cijenu istih.

Na ovom prodajnom mjestu moći ćete zatražiti po vrlo popularnim cijenama i osnovne usluge servisa mobitela poput prebacivanja podataka sa jednog uređaja na drugi ili pak lijepljenje vrhunskog zaštitnog sloja na zaslone vaših uređaja kao najbolju zaštitu kod pada.

Andrea Ponisch, voditelj poslovnice u Tower centru, ističe da je ovakav koncept trgovine prvi put prisutan u Rijeci te donosi pravo osvježenje na informatičku scenu!

Ljubazni i educirani trgovci, vrhunski servis i jamstvo (čak duže od onoga koje dodijeli proizvođač!) poziv su da se opremite najboljim laptopima i mobitelima po zasigurno najboljim cijenama u gradu. (promo)

Foto: Mateo Levak/Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari