10. DAN NOVIH TEHNOLOGIJA: Sve o superračunalu riječkog Sveučilišta, „pametnim gradovima“, „cloudu“, širokopojasnom Internetu…

U organizaciji Zavoda za informatičku djelatnost Grada Rijeke i udruge MIPRO, u srijedu 4. studenog 2015. s početkom u 10 sati u Gradskoj vijećnici u Rijeci, Korzo 16. održat će se 10. Dan Novih Tehnologija – DaNTe 2015.

Vrhunski eksperti iz područja gospodarstva, uprave, obrazovanja i znanosti održat će osam tematskih predavanja, a na kraju skupa, oko 13.35 predviđena je rasprava o prezentiranim temama na kojoj će se predavačima moći postavljati dodatna pitanja.
Dante-slika
Voditelji skupa su Petar Biljanović u ime MIPRO-a i Željko Jurić u ime Grada Rijeke – Zavoda za informatičku djelatnost, koji će predsjedavati skupu i voditi raspravu o prezentiranim temama na kraju skupa. Pristup je slobodan.
Na skupu će se moći čuti što o modernom obrazovanju kaže Vedran Mornar, ministar znanosti, obrazovanja i sporta, Zlatan Car, govorit će o superračunalu riječkog Sveučilišta.
Zanima li vas što će Jusuf Crnalić govoriti o naprednim vlakovima i tramvajima iz Končara, Slavko Vidović iz Infodoma o „pametnim gradovima“, Vladimir Olujić iz Storm Computersa o „oblaku“, a Ante Mandić iz IN2 o Socijalnoj fizici, te što će o novostima širokopojasnog Interneta reći Arambašić i Skender iz VIPneta ili kakva nas budućnost očekuje u aditivnoj proizvodnji u medicini koju će nam približiti Mladen Šercer i Miodrag Katalenić s Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu – dođite na otvoreni, jubilarni, deseti, tehnološki skup Dan Novih Tehnologija – DaNTe 2015.
Detaljan program skupa može se pronaći na www.mipro.hr.

Skup zajedno organiziraju Zavod za informatičku djelatnost Grada Rijeke i MIPRO. Organizatori pozivaju poduzetnike, menadžere, projektante, marketinške stručnjake, inženjere, informatičare, energetičare, voditelje službi ljudskih resursa, te studente i nastavnike sveučilišta i veleučilišta da prisustvuju skupu, ali i sve ostale koje teme ovoga skupa zanimaju.

Pristup je slobodan.

Pogledajte program DaNTe-2015.

Brošura DaNTe 2015. (PDF 1,17 MB)

(I.Ma./GR)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja