12. LJETO NA GRADINI: Otvorenje ove subote uz program “3000 svijeća na Gradini”

Kako organizatori kažu, posjetitelje očekuje jedinstveni i nesvakidašnji doživljaj tri tisuće upaljenih plamenova i to na cijelom prostoru Trsatske gradine te na prostoru parka ispred samog kaštela

Tradicionalnim programom “3000 svijeća na Gradini” ove će subote, 8. srpnja, s početkom u 22.15 sati, biti otvorena kulturno-zabavna manifestacija 12. Ljeto na Gradini. Ulaz je slobodan

Osvjetljavanje Trsatske gradine svijećama program je koji već četvrtu godinu službeno otvara Ljeto na Gradini, a ove će godine zasjati čak tisuću plamenova više u odnosu na prošlu godinu. Kako organizatori kažu, a prenose mrežne stranice Grada Rijeke, posjetitelje očekuje jedinstveni i nesvakidašnji doživljaj tri tisuće upaljenih plamenova postavljenih u suradnji s PC Grupom, i to na cijelom prostoru Trsatske gradine te na prostoru parka ispred samog kaštela.

Uz instalacije sa svijećama, 500 visećih plamenova, svijeće na štapovima i ambijentalnu rasvjetu, pripremljen je i glazbeno-scenski program u kojemu će sudjelovati čak 36 izvođača. Tako će posjetitelji moći uživati u izvedbama nagrađivanog Pjevačkog zbora mladih Josip Kaplan, sastava Rock Baroque koji priprema nastupe na violini i gitari te plesne skupine Ri Dance.

Za posjetitelje će ulaz biti otvoren u 21.30 sati a programski dio počinje u 22.15 sati.

Organizatori manifestacije Ljeto na Gradini, koja ove godine traje od 8. srpnja do 1. rujna, su Grad Rijeka i Turistička zajednica grada Rijeke, a zainteresirani će moći sudjelovati u 19 programa koje Ljeto na Gradini objedinjuje – 6 tematskih zbivanja, 7 koncerata, 3 predstave te 3 umjetničko-obrazovna programa.

Tako će se riječkoj publici predstaviti čak 264 sudionika programa, od konceptualnih umjetnika, glumaca i pjevača do svirača, predavača i zabavljača.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views