13. RIJEČKE STEPENICE: Najljepši ljetni modni event uskoro u najljepšem gradu!

Trinaestu godinu zaredom u petak 23. kolovoza održat će se Riječke stepenice, atraktivno modno događanje u srcu grada

Na kamenim stubama pored Hotela Bonavia Plava Laguna, 13. Riječke stepenice će kao i uvijek ponuditi ono najbolje i najelegantnije od mode.

Svoje kolekcije predstaviti će Boutique Rival, Vjenčanice Biba, Pletinella , Jeordie’s, Fashionbourg, Ghetaldus Rijeka, Trgovačka i tekstilna škola Rijeka, Atelier Couture by Martina Kuzlić, Ante Jurković, Showroom Antonela, a pod pokroviteljstvom Udruženja obrtnika Rijeka predstaviti će se i Krojački obrt Botun, Krojački obrt Stopica, Krojački salon Dajana, Lilium Dresses, Boutique Rival, Cro design studio i Dor Jan Felt. Frizure potpisuje tim Perman Experience koji će predstaviti trendove za jesen, a make -up Paola Peček, Iva Peradenić i Patrizia Jaklin.

“Trinaesto izdanje Riječkih stepenica prati i modni editorijal koji smo snimili na poznatim riječkim lokacijama. Uskoro ćemo ga predstaviti kao riječku razglednicu s obzirom da su Stepenice postale prava turistička atrakcija brojnim gostima koji u kolovozu posjećuju Kvarner”, ističe Ivana Delač, direktorica projekta.

Ulaz na modne revije je slobodan za sve posjetitelje, koje očekuje i after party u Teatro lounge baru, a svi oni koji neće moći uživati u modi pod vedrim nebom u toploj ljetnoj večeri 13.Riječke stepenice moći će pratiti uživo u izravnom televizijskom prijenosu na regionalnoj televiziji KanalRi pod pokroviteljstvom dr.Vivian’s anti age seruma.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari