ODLIČNA POSJEĆENOST

17. Hairstyle News frizerski festival posjetilo 1500 posjetitelja

Međunarodni festival Hairstyle News održan je u Centru Gervais 14. i 15. svibnja, gdje je mnogobrojne posjetitelje dočekala bogata sajamska ponuda profesionalnih proizvoda za kosu, a za struku su organizirane edukacije, seminari, paneli i druženja. Najpoznatije regionalne frizerske zvijezde svoja su znanja i umijeća prenijeli na frizere željne novih znanja. Ovaj najutjecajniji festival u svijetu frizerstva u Hrvatskoj i regiji vratio se u Opatiju nakon deset godina.

Preko 1.500 posjetitelja uživalo je u bogatog ponudi 17. izdanja popularnog međunarodnog festivala inspiracije, motivacije, edukacije i druženja frizerske zajednice, u sklopu kojeg su organizirani bogata sajamska ponuda, seminari, paneli i radionice.

Festival je posjetio i gradonačelnik Fernando Kirigin te se u „Gervaisu“ susreo s direktorom festivala Denisom Vidovićem. Gradonačelnik Kirigin je istaknuo zadovoljstvo povratkom ove manifestacije u Opatiju te pohvalio izvrsnu organizaciju i odličnu posjećenost, a direktor Vidović je izrazio zadovoljstvo Opatijom kao gradom domaćinom.

VIDEO DANA:

– Posebno me raduje što su se, nakon stanke pandemijskih godina, u Opatiju vratili brojni kongresi i festivali, koji osim što su namijenjeni struci, nude i dodatni zanimljivi sadržaj za naše građane i goste Opatije. Međunarodni festival Hairstyle News je jedna od manifestacija koje su uvijek odlično posjećene te diktiraju nove modne trendove. Zahvaljujem organizatorima na trudu uloženom u pripremu ove popularne manifestacije, kazao je gradonačelnik Fernando Kirigin.

I direktor Hairstyle Newsa Denis Vidović vrlo je zadovoljena povratkom u Opatiju.

– Tri godine se nismo družili i svi smo jedva dočekali da se opet sretnemo. Došlo je jako puno frizera iz cijele Hrvatske i Slovenije. Ulaznice za predavanja i edukacije jako smo brzo rasprodali. Prostor Centra Gervais je dobar i lijep, iako bi bilo dobro da imamo još više prostora, jer su dvorane za edukacije i panele prepune, istaknuo je Vidović.

Svim posjetiteljima ulaz na sajamski dio festivala bio je besplatan tijekom oba dana, a mogli su razgledati i nabaviti brojne dokazano kvalitetne, profesionalne proizvode za kosu, od njege i aparata do najnovijih tretmana. U dva dana trajanja festivala na velikoj pozornici u programima Salon Business Conference, Cut&Style, Colorama i Barbershop Arena nastupile su najpoznatije regionalne frizerske zvijezde te svoja znanja i umijeća prenijeli na frizere željne novih znanja. U poslovnom dijelu festivalskog programa nastupili su Tomislav Pancirov, Aleksandra Oparov, Ivica Pavlačić, Ivan Jagarčec, Ivana Mišić Lokar, Mitja Sojer, Amir Bečirević, Sandra Zajec, Ante Šolić, Matevž Firšt, Evelin Benković, Ivana Špicer, Joško Tafra, Zvonimir Franić, Željko Samardžija i mnogi drugi.

Za zainteresirane sudionike festivala organizirano je razgledavanje Opatije uz turističkog vodiča, a svi su se odlično zabavljali na partyju u Hemingway Baru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari