21. I 22. SVIBNJA

KOSTRENA Idućeg vikenda atraktivan Rolly park otvara prvi Kostrena kid’s outdoor ‘KaKaO’

Ilustracija: dubrovačkidnevnik.net.hr

Idućeg vikenda u Kostreni će se održati manifestacija Kostrena  kids’ outdoor „KaKaO“ sa zanimljivim dvodnevnim programom 

Turistička zajednica općine Kostrena u suradnji s Društvom sportske rekreacije Kvarner organizira prvi Kostrena kids’ outdoor – zanimljiv dvodnevni program za djecu od 4 do 14 godina pod nazivom  „KaKaO“. 

Program će se održati u subotu i nedjelju 21. i 22. svibnja 2022. godine ispred Sportske dvorane Kostrena  i za sve sudionike je u potpunosti besplatan. 

Posebna atrakcija događanja je Rolly park tvrtke Artic iz Rijeke. Prvi puta na ovim prostorima posjetitelji će imati priliku uživati na 250 m2 poligona posebno osmišljenog za rolanje, a role i ostala zaštitna oprema je osigurna za sve posjetitelje i besplatna.

Kostrena kid’s outdoor posvećen je djeci, njihovom motoričkom, kreativnom i mentalnom razvoju i zdravlju. Cilj projekta je djeci od 4 do 14 godina pokazati kakvim se sve aktivnosti mogu baviti te na koji način mogu aktivno provoditi slobodno vrijeme s vršnjacima.

U zadnje dvije godine djeca su zbog pandemije puno vremena provodila u zatvorenom, usmjerena na televiziju, računala i telefone, a manje se kretala i boravila na otvorenom. Takav način života „na distanci“ i u virtualnom svijetu uvelike je utjecao i na njihovu socijalnu interakciju. Ovim projektom želi se doprinijeti formiranju  raznovrsnog sadržaja za najmlađe, aktivnijoj participaciji djece u zajednici kao i zajedništvo djece i odraslih u kreiranju programa.  

Sve informacije o programima mogu se pronaći na Facebook stranici Kostrena kids’ outdoor – KaKao kao i mrežnoj stranici https://sva-lica-platka.eu/kids-outdoor-kakao/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari