POTREBNE SU PRIJAVE

18. FESTIVAL ZNANOSTI Radionica ‘Mali numizmatičari’ u Pomorskom i pomorskom muzeju Hrvatskog primorja

foto: Facebookk/Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja
Povodom 18. Festivala znanosti čija je ovogodišnja tema “Kultura znanosti”, Čudotvornica Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka organizirat će program “Mali numizmatičari” za djecu i učenike osnovne škole.
Radionica Jutro u Muzeju – “Mali numizmatičari” održat će se u subotu 17. listopada 2020. od 9 do 13 sati u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja Rijeka. Tema radionice je numizmatika, pomoćna povijesna znanost koja se bavi proučavanjem kovanog novca kao predmetima od povijesnog, kulturnog i umjetničkog značenja. Djeca će na radionici sudjelovati u nizu aktivnosti kojima će istraživati kovanice, njihovu povijest, funkciju, izgled i važnost.
Radionica će se provoditi u prilagođenim uvjetima prema preporukama za suzbijanje širenja zaraze koronavirusom. Pri dolasku će roditelji/pratitelji upisati sudionike u evidenciju te će im biti izmjerena tjelesna temperatura.
Radionica je besplatna, a broj sudionika je ograničen na desetero djece stoga je potrebna prethodna najava porukom na Facebook Čudotvornice, na e-mail čudotvornica@ppmhp.hr ili na broj telefona 051/213-578.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari