U ORGANIZACIJI KN ARMADA

Video | 222 BAKLJE Proslava Oluje u Rijeci završena spektakularnom bakljadom na Molo longu u čast poginulim braniteljima

U organizaciji Armade proslava Oluje okončana je spektakularnom bakljadom na Molo longu, 222 baklje u čast poginulim braniteljima. Više u videoprilogu!

“Da, zapalili smo 222 baklje na Krčkom mostu i danas palimo na Terminalu da odamo počast svim braniteljima Domovinskog rata.”, kaže Leo Derviši, predsjednik KN Armada za Kanal Ri.

Treća je ovo bakljada na Terminalu, a svake godine ovu inicijativu podrže i branitelji.

“Podrška već je godinama, akcija Armade za poginule branitelje, suborce, je hvalevrijedna i nadam se da ćemo iduće godine napraviti još veći spektakl – a posebno kada bude 30. godišnjica VRO Oluja.”, kaže Robert Barešić, tajnik Zajednice udruga Domovinskog rata PGŽ.

Broj zapaljenih baklji je simboličan.

“To su 222 baklje koje su za sve duše naših suboraca koji su dali ono što je najvrijednije – život za našu domovinu Republiku Hrvatsku.”, dodaje Robert Barešić.

Gat Karoline Riječke bio je prepun građana koji, nimalo iznenađujuće, nisu ostali ravnodušni na ovu gestu, donosi Kanal Ri.

Više u videoprilogu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari