I TO JE ŠKOLA - ZA ŽIVOT!

Galerija | ‘A šta si ti radila ovog ljeta?’: Učenici se vratili u škole, prvog dana nisu izostali i kavica i sok na Korzu. Pogledajte fotke!

Svi se sjećamo uzbuđenja i radosti prvog dana škole nakon ljetnih praznika: počelo je natjecanjem tko će kome prije ispričati dogodovštine s ljetnih praznika!

Generacije se mijenjaju, mladi dolaze i odlaze u svijet rada ili studentskih domova.. ali jedno ostaje: ono uzbuđenje i radost povratka u školske klupe nakon dugog, toplog ljeta.

Naravno, većinu učenika prvog dana škole radost ne obuzima zbog ponovnog uzimanja udžbenika u ruke već zbog druženja s prijateljima koje nisu vidjeli nekoliko mjeseci. Ljetnih dogodovština ima napretek, nekima su se dogodile i prve ljetne ljubavi, i treba to sve ispričati prijateljima s kojima se nisu vidjeli dva ili tri mjeseca.

Tako su i mladi Riječani i Riječanke prvog dana škole nakon kraćeg boravka u učionicama pohitali na Korzo i na terase ugostiteljskih objekata. Uz kavu i sok, priče su samo tekle s usana. One najintimije čuvaju se samo za najbolje prijateljice i prijatelje, i kao takve, ispričane s najvećim povjerenjem, još će više učvrstiti njihovo međusobno povjerenje. Naravno, ako netko ne ‘izda’!

Kako su se riječki učenici danas na Korzu družili nakon škole pogledajte u našoj fotogaleriji autora Gorana Kovačića (Pixsell).

David Janković

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari