UDRUGA IKAKRSKI BARKAJOLI

ADDIO STARA U IKI Odlična fešta uz odlično vino i ukusne zalogaje

Udruga Ikarski barkajoli nikada ne miruje pa je za kraj godine pripremila odličnu feštu kojom će ispratiti 2023. na “zasluženi počinak”

Da se protekla godina ne bi pamtila po neodržavanju popularne manifestacije “Vino i vruja” (koja nije održana zbog velikog nevremena), domaćini su se pobrinuli da godinu završe u velikom stilu te nadoknade propušteno.

Na poznatoj ikarskoj placi će se tako u petak 29.12. s početkom od 14 sati okupiti domaćini koji u suradnji s hotelom “Schubert” pripremaju odličan izbor hrane i pića, a zahvaljujući partnerima vinarima koji su donirali vino bit će to doista vrhunski doživljaj. Svoja vina su donirali Vina Ferenac Ferenci, Vina Franković Buje, Vina Fuhtar Nedešćina, Vina Kabola Momjan, Vina Plovanić Kastav, Vina Prelac Momjan, Vina Rossi Bajkini, Vina Sosich Lašići i Vina Vorić Buje, sve redom vrsni vinari.

Posebno valja napomenuti da će se na fešti moći kupiti čaša te da je u cijenu čaše uračunata konzumacije hrane i vina te da će se sav prihod donirati u humanitarne svrhe.

Na ovaj način udruga će se pozdraviti s još jednom uspješnom godinom, jer Ikarski barkajoli, osim što su uvijek aktivni, neprestano planiraju nove akcije pa se već za 2024. najavljuju brojne aktivnosti.

“Vidimo se u petak u Iki, nemojte propustiti ovu sjajnu završnicu godine!”, poručuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari