ADVENT NA GRADINI 2019.: Ovoga prosinca čak 17 kilometara lampica stvorit će magičnu atmosferu!

Advent na Gradini privući će i ovoga prosinca tisuće Riječana na Trsat!

Najčarobnija božićna priča ponovno će se smjestiti među zidine Trsatskog kaštela koji će i ove godine obući blagdansko ruho.

Čak 17 kilometara lampica stvorit će magičnu atmosferu, a posjetitelji će moći uživati u jedinstvenim dekoracijama koje pričaju priču o gradu na Rječini.

Unikatne jaslice s više od 300 elemenata, najveća božićna kuglica koja krasi ulaz u kaštel te stilizirana riječka Votivna kruna samo su dio blagdanske čarolije koja slijedi ovog prosinca.

Najmlađi će i ove godine uživati u ledenoj bajci i zimskim radostima na bajkovitom klizalištu s pogledom na more. Ice park koji se prostire na 200 metara kvadratnih zasigurno će hladne zimske dane ispuniti nezaboravnim trenucima.

Riječani i Riječanke, ali i posjetitelji iz cijele regije već znaju da na vrhu grada vlada najbolje blagdansko raspoloženje uz dobru glazbu, gastronomske delicije i neizostavan miris kuhanog vina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari