ADVENT NA KOZALI: „Očerupana“ i nakrivljena jelka okovana lancima – je li se moglo bolje?

Namjera je bila dobra, lokacija je idealna, no jelka na Kozali nije izdržala u punom sjaju cijelo blagdansko razdoblje…

Božićno drvce postavljeno u ovo blagdansko vrijeme na Volčićevom trgu ispred zgrade u kojoj stoluje i Mjesni odbor – na zapravo najljepšoj lokaciji za tu namjenu na Kozali – danas ne odaje nimalo reprezentativan dojam.

Drvce je nakrivljeno, poprilično „očerupano“ (vjetar ili vandali?!) a dobar dojam ne ostavlja niti način na koji je „uzemljeno“, čvrstim držačima koji ga sa svih strana okružuju i valjda osiguravaju od pada – a vrlo vjerojatno i od krađe.

jelka-kozala

Ne možemo reći da oni koji su ga postavljali na ovo mjesto nisu imali najbolje namjere, drvce je u prvo vrijeme doista lijepo i izgledalo, no vijeme je učinilo svoje i božićno drvce na Kozali danas je bilo više antireklama blagdanskog ugođaja no nešto što služi na čast Kozali.

Možda je moguće barem sutra malo dotjerati drvce, dobar dio blagdana još je pred nama, i nema razloga da se stanovnici Kozale ne ponose svojim božićnim drvcem!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari