GDJE U RIJECI NA DOČEK N0VE GODINE? Na Korzu Gibonni i riječke pop-rock snage; evo što vas čeka u lokalima širom grada

U novogodišnjoj noći na Korzu će nastupit riječki bendovi Iz@ i Borgie, En Face, Gibonni i na kraju grupa Belfast Food

U subotu, 31. prosinca 2016. godine, u 21.45 sati, na pozornici smještenoj na Korzu, uz Trg 128. brigade Hrvatske vojske, započet će program svečanog dočeka Nove godine u organizaciji Grada Rijeke.

U novogodišnjoj noći nastupit će riječki bendovi Iz@ i Borgie, En Face, Gibonni i na kraju grupa Belfast Food.

Raspored događanja je sljedeći:

u 21.45 sati nastupa Iz@ i Borgie
u 22.15 sati nastupa En Face
u 23.00 sata nastupa Gibonni
u 01.00 sati nastupa Belfast Food

Ulazak u 2017. godinu obilježit će se i tradicionalnim vatrometom koji će biti upriličen na krovu Robne kuće Ri, točno u ponoć kada će i gradonačelnik Vojko Obersnel okupljenima s pozornice čestitati 2017. godinu.

Gradonačelnik će u novogodišnjoj noći, nakon čestitanja građanima na Korzu, gostovati u novogodišnjem programu Radio Rijeke, a potom će posjetiti riječko rodilište i prvo dijete rođeno u 2017. godini, te dežurnu vatrogasnu službu u Krešimirovoj ulici.

Od 31. prosinca u 22 sata do 1. siječnja u 5 sati na snazi će biti zabrana prometovanja užim središtem grada. Vozila će biti usmjeravana na sjeverni koridor, a kroz uži centar grada moći će prolaziti samo interventna vozila.

Temeljem zahtjeva većine ugostiteljskih objekata na Korzu i Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti, radno vrijeme kafića na Korzu u novogodišnjoj noći će biti produženo.

Evo i kakav su program za doček nove godine priredili neki od riječkih lokala:

Koblerov trg i klub Crkva – U novu godinu u ritmu elektroničke plesne glazbe

Klub Crkva i Subire u suradnji s Gradom Rijekom organiziraju doček 2017. godine pod otvorenim nebom na dobro poznatom mjestu ljubiteljima elektronike – Koblerovom trgu. Slavlje počinje u 22 sata i traje do 4 ujutro, a nastupit će DJ Ogi, Mark Ash, Mystic i Mateo Klaić, dok će u back2back izdanju nastupiti Boo Dale & Fryer, Tin Dobrić & Tschoky, Life4Funk & Claus Cottini i Igorritza & Motta.
Crkva (Ružićeva 22) otvara svoja vrata u 4 sata, a program će trajati do 10 ujutro.

Na Koblerovom trgu ulaz se ne naplaćuje, dok je za Crkvu potrebno izdvojiti 40 kuna.

Galileo bar (Sv. Križ 33)

Nova 2017. godina može se dočekati i uz glazbu DJ-eva pomiješanu s odličnom energijom i vrhunskim ozvučenjem na krovu Rijeke među zvijezdama. Nastupit će Silicone Soul / Graeme Reedie, Tom Jay, Dino Jukić, Fat Limit, DJ Element b2b MSS, Kimatika i Nelka.
Start je u 22 sata. Ulaznice su dostupne u pretprodaji u Galileo baru.

River pub (Frana Supila 12)

Za doček 2017. godine u River pubu očekujte pregršt odlične, vesele, plesne R’N’R glazbe koju će za vas tokom večeri i noći izvoditi Vjeko Ključarić & Open Road. Bend će biti (pretežno) zadužen za popularne strane hitove i evergreene, dok će DJ Endi razveseliti sve obožavatelje domaćeg i ex-Yu rocka, ali i ljubitelje plesne i žive R’N’R glazbe općenito.
Ulaz je slobodan, program kreće u 20 sati, a stolovi se mogu rezervirati.

Klub Tunel (Školjić ul. 12)

Doček 2017. ispod pruge započinje u 22 sata. Tunelarina stoji 60 kuna u što su uključeni stol i piće dobrodošlice. Za ples i zabavu pobrinut će se Ivan Mastermix, Daniel Jay i sam Tunel.

The Beertija / Klub (Ul. Slavka Krautzeka 12a)

Za nezaboravan doček 2017. pobrinut će se dva zabavljača: DJ Alen „daj neku dobru mjuzu“ Tibljaš bit će smješten u prvoj prostoriji Beertije, a puštat će rock i pop hitove, kao i one iz 90-ih i 2000-tih, dok će Klub zauzeti DJ Nina „daj neki smile“ Evgenij s electro, hip-hop, indie rock i pop glazbom.
Program započinje u 21 sat.

Klub mladih Rijeka (Ul. Erazma Barčića 9a)

Klub mladih Rijeka organizira doček Nove godine petu godinu zaredom, a i ovaj je put osigurana odlična atmosfera i još bolja muzika by DJ Eol. Hrane i pića bit će u neograničenim količinama.
Vrata Kluba na Staru godinu otvaraju se u 20 sati. Broj mjesta je ograničen, a cijena upadnice iznosi 200 kuna.

Nemo pub (Ul. Ivana Zajca 9)

Doček 2017. godine u Nemo pubu počinje u 21 sat. Glazbu bira Bexx iz budućnosti, od indie rocka do nu-disca i bass house-a uz pokoji retro hit. Ulaz je besplatan, a primaju se rezervacije stolova.

 

Boonker (Istarsko pristanište 1)

U pizzeria & Lounge baru Boonker 2017. godinu možete dočekati uz živu glazbu Trio Lungo Mare i bogati buffet stol. Rezervacija stola je moguća, a cijena cjelokupnog aranžmana je 150 kuna po osobi.

Club Boa (Ante Starčevića 8)

Klub Boa svojim gostima nudi dvije opcije – besplatan ulaz i rezervaciju stola uz plaćanje. Za rezervaciju stola cijena iznosi 390 kuna, odnosno 1800 kuna ovisno o odabranom „paketu“.
Nova godina bit će dočekana na plesnom podiju uz kombinaciju strane i domaće glazbe, odnosno uz trenutne i bivše hitove.

Dnevni boravak (Ciottina ulica 12a)

Na šanku Dnevnog boravka mogu se kupiti ulaznice po cijeni od 100 kuna, a broj je ograničen na 50 ulaznica. Kao i prošle godine, u zamjenu za ulaznicu dobiva se piće po želji, a u galerijici će biti poslužena raznovrsna hrana – od one za grickanje do one „na žlicu“.

Klub Nina2 (Adamićev gat)

All inclusive doček Nove 2017. godine na brodu Nina u Rijeci uključuje neograničenu konzumaciju jela i pića tijekom cijele večeri. Cijena all inclusive ulaznice iznosi 200 kuna po osobi, a osigurana je i besplatna garderoba.

Zabava će biti na dva podija; za hitove s našeg prostora pobrinut će se DJ Nico Galante, a za house, Top40, hip-hop i R&B DJ IC.
Karte se mogu kupiti na šanku Nina Boat Club-a.

Nad Urom (Trg Ivana Koblera 1)

Tradicionalna fešta i doček Nove godine s vrhunskim pogledom na Korzo i vatromet i ovaj će put organizirati kafić Nad Urom. Goste će do dugo u noć zabavljati Mali s velikim band i DJ-evi.
Ulaz je besplatan, a moguće su i rezervacije stolova koje se mogu obaviti na šanku Nad Urom.

Šprintercafe (Riva 6)

Dox DJ uvest će goste Šprintercafea u Novu godinu, a u ponoć svih očekuje šampanjac.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari