BOGAT PROGRAM

Advent u Rijeci bliži se spektakularnom vrhuncu, ne zaboravite dati svoj glas u izboru za najljepši advent u Hrvatskoj!

Unatoč tome što se Rijeka Advent bliži kraju prilike za dobru zabavu još uvijek ima. Izvrsni programi očekuju vas na nekoliko gradskih lokacija na ispraćaju Stare i dočeku Nove godine

Advent na Gradini započinje tradicionalnim dječjim dočekom Nove godine, a zabave neće nedostajati ni u večernjim satima kada će se za dobru atmosferu pobrinuti DJ Sale 4 Love.

Na Trgu Ivana Koblera bit će veselo već od ranih jutarnjih sati uz DJ-a Jakšu, Adventiranje kod Kazališta i ove godine pripremilo je doček Nove godine u podne, a večernji sati bit će rezervirani za zabavu na Trgu Riječke rezolucije i Korzu, gdje će publika od 21 sat plesati uz DJ Voljena Korića, grupu Vatra, a u Novu godinu uvest će nas Queen Real Tribute Band.

Bogata gastro ponuda

Bogata gastro ponuda, tradicionalnih, ali i pomalo neuobičajenih jela, čarobni blagdanski napici i naravno pregršt slastica zadovoljit će sve posjetitelje, čak i one najzahtjevnije.

Iskoristite priliku da posjetite i Poštanski ured Djeda Mraza u Riječkom tunelu. Radno vrijeme Poštanskog ureda je u petak od 9 do 13 i od 17 do 21 sat te u subotu od 9 do 13 sati.

Nakon Nove godine naši najmlađi još će kratko vrijeme uživati u vožnjama Vlakića Djeda Mraza, a vještine na ledu moći će „brusiti“ sve do 15. siječnja do kad su otvorena vrata klizališta Morska pahuljica.

Kako bi im uspomene na najčarobnije doba godine ostalo još dugo u sjećanju pobrinuo se Foto Kurti u suradnji s Turističkom zajednicom grada Rijeke, koji u Kućici Djeda Božićnjaka fotografira sve do 7. siječnja 2023. godine.

Ne zaboravite glasati za najčarobniji Advent na Kvarneru-Rijeka Advent

I ove godine Facebook stranica gradonačelnik.hr bira najljepši advent u Hrvatskoj. Izbor traje sve do 5. siječnja u 12 sati, nakon čega će se proglasiti najljepši adventi u kategorijama mali, srednji, veliki gradovi i općine. Računaju se samo lajkovi na stranici gradonačelnik.hr, ne i na podijeljenim objavama.

Ne zaboravite glasati za najčarobniji Advent na Kvarneru-Rijeka Advent. Link za glasanje je: http://bit.ly/3WrHcup

Još uvijek stignete prošetati gradom i uživati na najčarobnijem Adventu na Kvarneru, koji svoja vrata zatvara 8. siječnja 2023. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari