EVO ŠTO SU VAM PRIPREMILI

Advent u Riječkim gastronomskim lukama: Uz posebne adventske menije, u mnogima možete dočekati i Novu godinu

Posebne adventske ponude osmislili su i ugostitelji Riječkih gastronomskih luka koji će u svojim objektima za goste prirediti blagdanski ugođaj i ciljano osmišljene menije kako bi doživljaj blagovanja u praznično vrijeme bio još svečaniji i primamljiviji.

Restoran Botela Marina

Doček Nove godine za pamćenje priprema restoran Botela Marina gdje će goste na palubi zabavljati Old school band, dok će za ugodnu atmosferu u ambijentu salona restorana biti zadužen Zoran Papić PAPE .

Restaurant Kamov

U hotelu Bonavia čeka vas bogata ponuda svečanih večera, domjenaka i cateringa osmišljenih po mjeri za sve vrste blagdanskih okupljanja.

Konoba Tarsa

U Konobi Tarsa u prosincu možete zasluženo proslaviti kraj poslovne godine uz organizirane domjenke sa živom muzikom i prigodnom ponudom hrane, a najluđu noć u godini obilježit će najbolji okusi kuhinje i poznati Kantridersi.

Restoran The Kitchen by Miljenko

U dočeku Nove godine moći ćete uživati uz raskošni novogodišnji buffet i muziku uživo, a posebnim blagdanskim paketom poslastica možete počastiti čak i svog četveronožnog ljubimca.

Restoran Antack

Sa svojom prigodnom ponudom uključio se restoran Antack s primamljivim opcijama menija za domjenke i blagdanska druženja u kojima će jednako uživati ljubitelji mesnih, ribljih i vegetarijanskih delicija.

Kod Zajca

Adventsku priču ispisuju posebnom ponudom blagdanskih jela koja pripremaju tijekom cijelog prosinca, a staru će godinu ispratiti svečano uz nezaobilazne sarme i svinjsko pečenje.

Boonker

Odličnu dnevnu ponudu prigodnih jela pripremio je Boonker, a uz najfinije blagdanske favorite „na žlicu“ kao i jela u kojima možete uživati s nogu, na najljepšoj grijanoj terasi uz more očekuje Vas i široka paleta toplih napitaka i koktela

Bistro Mornar

Bistro Mornar ovog je prosinca omiljena lokacija za božićno-novogodišnja poslovna i prijateljska druženja te odličan izbor za predah od kuhanja uz sve gušte domaće kuhinje i opuštene obiteljske atmosfere.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari