BROJNI PROGRAMI U PROSINCU

Završena je matuljska ‘Božićna štorija’: Pogledajte fotografije fešte kakve nema nadaleko, zabavljalo se i mlado i staro!

Odlični programi i zadovoljna publika kao potvrda dobrog puta

Matulji su ovog prosinca, u organizaciji Općine Matulji, ispričali odličnu “Božićnu štoriju” koja je obilježila adventsko vrijeme brojnim programima, a zadovoljna je publika potvrda dobrog puta kojeg si je organizator zacrtao. Podsjetimo, od svečanog paljenja božićne rasvjete početkom prosinca pa sve do Badnjaka, brojni i raznovrsni programi su privukli publiku svih generacija.

Najmlađe je tako oduševio Disco ples s Djedom Božićnjakom, one starije brojni koncerti i program aktivne Udruge umirovljenika Općine Matulji. U suorganizaciju “Božićne štorije” uključili su se, osim već spomenutih vrijednih umirovljenika, Udruga Domoljub, Klapa Skalin, KUD Učka Matulji, Udruga Interinova, Foliot – centar za djecu i mlade, MNK Matulji i Likovna udruga Matulji, koji su ponudili čak tri izložbe i brojne programe.

Koncertni program donio je četiri odlična koncerta, a veselo je bilo na mađioničarskoj predstavi za vrtićarce i osnovnoškolce te na natjecanju u pripremi orehnjače i večeri čakavskih pisaca i pjesnika.

Veliko finale se odigralo na Badnjak kada je, nakon podjele kalendara dan ranije, Općina Matulji organizirala tradicionalno druženje načelnika s građanima uz prigodnu marendu i glazbeni program na kojem se okupilo mnoštvo građana koji su uživali u veselom raspoloženju i lijepom Badnjem danu.

Ovim sjajnim druženjem stavljena je točka na matuljsku “Božićnu štoriju” koja je, odmakom od ustaljenih adventskih organizacija drugih sredina, pogodila sadržajima te si tako podignula ljestvicu za narednu godinu. Ne treba sumnjati da će adventsko doba u godini koja nam slijedi zasigurno potvrditi još bolji nastavak adventske priče koju će nam Matulji ispričati. Sretna nova!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari