UZ POZNATE BOŽIĆNE PJESME

Adventska čarolija za cijelu obitelj subotom u kazališnoj Galeriji “Zajc”

Adventsko doba u “Zajcu” uvijek je posebno čarobno, a uz naslove koji su na programu u predblagdanske dane, posjetiteljice i posjetitelje očekuje i subotnja adventska čarolija za cijelu obitelj u kazališnoj Galeriji “Zajc”.

Oni koji su prošle subote uz vodstvo razgledali Galeriju “Zajc”, upoznali su male i velike balerine iz baleta “Orašar” koje su ih očarale. Marta Voinea Čavrak, solistica Baleta riječkog HNK-a, predstavila je svoje male plesačice, Robin Pavletić i Karolinu Čavrak, koje su zaplesale i razgovarale s publikom.

Sljedeću subotu, 16. prosinca 2023., od 10 sati publiku očekuje novi blagdanski program za cijelu obitelj: vođeni razgled jedinstvene i zabavne kazališne Galerije i mala priča na sceni “Zajčić”. Sabina Salamon, glumica Hrvatske drame, ispričat će vam “Božićnu bajku” Nade Iveljić. Kostimi, scenografija, rekvizita, igre i anegdote, sve vas to čeka tijekom vođenog razgleda.

Zabavite se i doživite blagdanski ugođaj upoznajući kazališne tajne u čarobnoj kazališnoj Galeriji našega “Zajca”. Ulaznice na Blagajni HNK Ivana pl. Zajca.

A u 11 sati ispred zgrade Kazališta očekuje vas Riječki operni zbor i poznate božićne pjesme..

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari