„AIESEC“ U RIJECI PRIMA NOVE ČLANOVE: Prijavi se i postani član najveće svjetske volonterske organizacije mladih

AIESEC je najveća međunarodna volonterska organizacija mladih prisutna u 125 zemalja posvećena između ostaloga i njihovu lakšem uključivanju na globalno tržište rada

AIESEC, najveća svjetska volonterska organizacija mladih putem svoje riječke podružnice, jedne od ukupno šest u Hrvatskoj, provodi akciju regrutacije novih članova koji prijavom mogu znatno obogatiti svoja iskustva, društveni život ili međunarodne veze u nekom od brojnih programa razmjene studenata.

Zainteresirani se mogu prijaviti na: http://bit.ly/2kRLmtA, upućuju iz AIESEC-a.

AIESEC je prvenstveno nastao kao udruga studenata ekonomije koja se bavila međunarodnim razmjenama studenata kako bi rušila kulturološke barijere među narodima. No, s vremenom, AIESEC-ovci su shvatili vlastiti potencijal u stvaranju generacije mladih ljudi koji neće “držati fige” na birou da bi dobili slabo plaćeno radno mjesto, već mladih koji će se zaposliti u kratkom roku nakon diplome.

AIESEC se razvio u golemu organizaciju koja svim studentima pruža priliku razviti se u osobnom i profesionalnom smislu, stvoriti mrežu kontakata te spremni ući u profesionalni svijet!

Ništa naravno ne ide preko noći, biti članom AIESEC-a nije samo po sebi velika stvar, ali jest važno broj mogućnosti koje AIESEC nudi. Tu su prvenstveno međunarodne stručne prakse koje se dijele u četiri skupine ovisno o vrsti posla (edukacijske,management,tehničke i razvojne prakse), ali i edukacije, seminari, konferencije, projekti, radionice i dr. aktivnosti. Sve s ciljem da bi pomogli mladim ljudima u stvaranju potrebnog znanja kako bi postali bolji kandidati za tržište rada.

Naravno, AIESEC ima i svoju “društvenu stranu”. Svatko tko uđe u takvu međunarodnu udrugu imat će mogućnost upoznati vršnjake iz drugih zemalja svijeta, sklapati nova prijateljstva i tko zna – možda i ljubavi.

Da AIESEC nije prolazna moda dokazuje preko 60 godina tradicije, prisutnost u preko 100 zemalja svijeta, široka mreža bivših članova među kojima je mnogo poznatih ličnosti (Janez Drnovšek, Martti Ahtisaari,Helmut Kohl…) te tvrtki s kojima AIESEC surađuje (Microsoft, Facebook, Electrolux, DHL, UBS…).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja