ZELENO JE UVIJEK U MODI

Ako ste majstor u vrtlarenju podijelite svoje tajne sa Škurinjskim susjedima!

Škurinjski susjedi, inicijativa građana koji su se okupili sa željom poboljšanja kvalitete života na Škurinjama, spremaju se zasukati rukave i krenuti s radom na novom broju kvartovskog fanzina Balkonske škurinjske novine

Kako kažu, ovoga puta će to biti greenzin – mali koktel zelenih tema, održivosti, hrane, vrtlarenja, recepata kako napraviti nešto korisno kraj zgrade – ili možda na vlastitom balkonu.

Imaju oni već svoje ideje i zamisli, ali otvoreni kao i inače, pozivaju sve zainteresirane koji s ostalima žele podijeliti neke dobre “zelene” savjete, iskustva, balkonske ili priče iz zgrade, ili možda fotografije svojih uređenih zelenih kutaka, neka im se jave mailom na skurinjskisusjedi@gmail.com ili putem njihove Facebook stranice.

Projekt provodi udruga za urbanu regeneraciju Kuraž i realizira se kao dio aktivnosti projekta “Senzorna mikrokompostana” kroz program “Zeleni val” Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari