EVO ŠTO SE SPREMA

Aktivni blagdani u Rijeci! U ponedjeljak možete na planinarski Izlet iznenađenja ili na veslanje SUP-om od Preluka do Opatije

Savez sportske rekreacije “Sport za sve PGŽ” nastavlja netom započet projekt “Zimsko kretanje”, a ovog puta dan će biti obilježen atraktivnim planinarskim danom uz izuzetan dodatak koji za hrabre i odvažne donosi uživanje u morskim radostima

Da, dobro ste pročitali!

U ponedjeljak 26. prosinca organizator priprema IZLET IZNENAĐENJA, a ono što trebate znati je da je okupljanje, a zatim i polazak, u 9 sati autobusom Autotroleja linije 12 s terminala Delta (potrebna vozna karta za 2. zonu).

Polazak je u nepoznato, a trajanje programa je od 3 – 5 sati, ovisno o mogućnostima i željama sudionika, a svakako će vam odluku za što se pripremiti olakšati podatak da izlet vode licencirani planinarski vodiči PD Kamenjak. Organizator PD Kamenjak poziva sve zainteresirane da uzmu prigodnu opremu i okrjepu te da na riječku Deltu dođu na vrijeme.

Ukoliko vam je draža morska varijanta i imate SUP, a uz to ste još i pobornik ove zanimljive discipline te dovoljno odvažni i hrabri, organizator (s partnerom VOP SUP Team-om) vas poziva da u 11 sati istoga dana budete u Preluku otkud će se veslati prema opatijskoj Slatini.

Naravno, priključiti se možete i usput, s neke druge lokacije, no cilj je jedan – u 12 sati biti na Slatini gdje će sudionike uz fritule i kuhano vino dočekati legendarni “Opatijski kukali” , a po dočeku se očekuje veselo druženje. Naravno, prigodni božićni dress code je dobrodošao, a spoj aktivnosti, sporta i zabave je zajamčen.

Ne treba posebno spominjati kako će ponedjeljak biti itekako atraktivan sportsko – rekreacijski dan, samo treba odlučiti koja vam je varijanta draža. I uživati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari