LOKALNI IZBORI

Ana Blečić Jelenović predstavila kandidaturu za gradonačelnicu Rijeke: ”Ovdje sam kako bi stala uz sve koji su izgubili nadu!”

Foto: Mirno Menalo

Riječka odvjetnica Ana Blečić Jelenović predstavila se u utorak na riječom Molo Longu kao kandidatkinja Liste za Rijeku za gradonačelnicu Rijeke.

Blečić Jelenović podsjetila je kako nikada prije nije bila politički aktivna, a nije ni sudjelovala u dosadašnjem stranačkom radu ili na izborima; Jedini politički angažman koji ističe jest podrška osnivanju Liste za Rijeku prije punih 15 godina.

Izjavila je kako su razlozi njene kandidature generalno stanje u gradu za koje smatra da iziskuje hitnu promjenu u korist Riječana i cijele zajednice. Dodala je da dijeli jednake vizije i ideje kao i Lista za rijeku, ali i ideju regionalizma kao “legitimacije da se zna kako stoji čvrsto iza očuvanja ovoga kraja, običaja i ljudi”.

Foto: Mirno Menalo

“Ovdje sam kako bih stala ispred svih onih koji se osjećaju posrnulo i nejako, te koji su izgubili nadu da se nešto može promijeniti, a muči ih stagnacija grada”, poručila je Ana Blečić Jelenović.

Foto: Mirno Menalo

Upitana da ocijeni protekli mandat gradske vlasti u Rijeci, rekla je da ima dobrih stvari koje su učinjene, ali da je u proteklom tridesetogodišnjem razdoblju trebalo učiniti i mnogo više.

Najveći problem su financije i proračun, ništa nije transparentno, a to je naš novac, istaknula je.

Foto: Mirno Menalo

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja