IPAK, NEKE NE ZANIMA

Video | ANKETA Gdje će Riječani gledati Hrvatsku na SP u Kataru? ‘Mi smo parićani za srijedu, a sad ča će bit ćemo videt!’

Svjetsko prvenstvo prikovati će mnoge zaljubljenike u nogomet ispred malih ekrana. Više u video Pprilogu!

Brojni riječki kafići spremno će dočekati navijače koji će vatrene bodriti u svom omiljenom kafiću.

Hrvatska nogometna reprezentacija će prvu utakmicu igrati u srijedu u 11 sati, a protivnik je Maroko.

Sve je spremno za navijanje, riječki su se kafići opremili velikim ekranima kao i navijačkim rekvizitima.

“Na velikom platnu i na 3-4 dodatne televizora… tako da gost gdje god sjedne uvijek može pratiti utakmice. Naravno, posebno pratiti Hrvatsku gdje ćemo uz posebne dogovore s našim sponzorima imati razne nagradne igre. Moguće je i rezerviratI svoje mjesto i doći vatreno navijati.”, kaže Vladivoj Lisica, glasnogovornik ugostiteljskog objekta.

Ovo je prvi put da se Svjetsko prvenstvo održava zimi, pa se treba pobrinuti i za grijanje.

“Klime rade, da nam bude ugodno topla atmosfera. Imamo četiri ekrana na našem prizemlju i imamo na katu isto televizor gdje je malo više navijačka atmosfera. Lokal će biti ozvučen kompletno za vrijeme utakmice.”, otkriva Dernis Šćulac, vlasnik ugostiteljskog objekta.

Grad Rijeka do sada nije zaprimio zahtjev za organiziranje javnih punktova za gledanje utakmica svjetskog prvenstva. Ako se u međuvremenu pojave takve inicijative grad će im nastojati pružiti logističku podršku, doznajemo iz ureda Grada Rijeke, javlja Kanal Ri.

Ekipa Kanala Ri pitala je Riječane gdje će pratiti utakmice Svjetskog prvenstva, evo najzanimljivijih odgovora! Više u videoprilogu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari